αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τι στο καλό περιμένεις;»: Ένας businessman απευθύνεται σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα δικό τους project (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τι στο καλό περιμένεις;»: Ένας businessman απευθύνεται σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα δικό τους project (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό το βίντεο είναι για όσους σκέφτονται να ξεκινήσουν ένα δικό τους project. Αλλά… μόνο το σκέφτονται. Και το σκέφτονται. Και τελικά, μένουν στην σκέψη. «Τι στο καλό περιμένεις;», λέει ο ιδρυτής του του Ambitious.com, Greg Rollett.

«Γιατί περιμένεις κάποιον να σου δώσει την άδεια για να ξεκινήσεις αυτό που θέλεις;» ρωτά ανάμεσα σε άλλα ο πετυχημένος businessman.

Δεν χρειάζεται κανείς να σου δώσει την άδεια για να ξεκινήσεις. Δεν χρειάζεται να περιμένεις όπως έκαναν παλιά… οι ιππότες, όπου ο βασιλιάς τους «βάφτιζε» με το ξίφος, ενώ αυτοί βρίσκοντας μπροστά του. Μην περιμένεις κανέναν. «Αν ακόμα περιμένεις… τότε σταμάτα να περιμένεις», λέει ο Rollett.

Η ζωή είναι πολύ μικρή και ζούμε μόνο μια φορά, τονίζει ο ίδιος και συμπληρώνει: «Δεν υπάρχει σωστή στιγμή για να ξεκινήσεις μια επιχείρηση, αλλά πρέπει να βγεις εκεί έξω και να ξεκινήσεις». Για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις, μην περιμένεις από κανέναν να σου δώσει την άδεια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + one =