αρχικηVIRALΤι σειρές και ταινίες μπορείς να δεις τώρα δωρεάν στο ERTFLIX

Τι σειρές και ταινίες μπορείς να δεις τώρα δωρεάν στο ERTFLIX

To ERTFLIX έγινε 2 ετών. Με αποκλειστικές πρεμιέρες των ελληνικών σειρών της ΕΡΤ, με κορυφαίες ξένες επιλογές μυθοπλασίας, με κινηματογραφικά διαμάντια από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και με πλούσια κάλυψη στις μεγάλες αθλητικές –και όχι μόνο– διοργανώσεις, η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ μάς προσφέρει κάθε μήνα και ένα λόγο για να χαμογελάμε.

Οι πρεμιέρες ακολουθούν η μία την άλλη εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο ένα ήδη εντυπωσιακό περιεχόμενο. Κατά μέσο όρο, στη δεύτερη χρονιά λειτουργίας του ERTFLIX, υπήρxαν διαθέσιμες 80 ταινίες και περισσότερες από 30 ξένες πλήρεις σειρές, ανά μήνα.

Με κορυφαίες ξένες σειρές, όπως το «Hannibal», το «The Pier», το «Descendants of The Sun», το «Babylon Berlin», το «Handmaid’s Tale» και το «Mother Father Sun», τα οσκαρικά κινηματογραφικά διαμάντια «Pan’s Labyrinth» και «The Hurt Locker», αλλά και μια σειρά από σημαντικές ταινίες του νέου ελληνικού κινηματογράφου, όπως: «Το Μικρό Ψάρι», «Chevalier», το ERTFLIX ανεβαίνει διαρκώς σκαλοπάτια στο περιεχόμενο και στην επισκεψιμότητα. Επίσης, οι αποκλειστικές πρεμιέρες των σειρών μυθοπλασίας της ΕΡΤ («Καρτ Ποστάλ», «Aγάπη παράνομη», «Βαρδιάνος στα Σπόρκα», «Όρκος», «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», «Σε ξένα χέρια» κ.λπ.) δημιούργησαν μια αγαπημένη συνήθεια και αφορμή για καθημερινές επισκέψεις στην πλατφόρμα, εκεί όπου μπορεί κανείς να βρει ολοκληρωμένους τους πρώτους κύκλους των σειρών «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», «Τα καλύτερα μας χρόνια» και «Η τούρτα της μαμάς».

Σήμερα, το ERTFLIX διαθέτει περισσότερους από 5.000 τίτλους, για να επιλέξουν οι φίλοι του, και χωρίς καμία χρέωση.

Σβήνοντας τα δύο κεράκια του, το ERTFLIX σχεδιάζει ήδη τα επόμενα βήματά του. Είναι πλέον αναβαθμισμένο τεχνολογικά, με ένα νέο περιβάλλον που προσφέρει στους χρήστες μια συνολικά βελτιωμένη λειτουργία πλοήγησης και παρακολούθησης. Εξατομικευμένη εμπειρία, εικαστικά υψηλών προδιαγραφών και βελτιωμένη ποιότητα εικόνας, στηρίζουν τεχνικά ένα περιεχόμενο, με τεράστια ποικιλία για όλα τα γούστα.

Μπορείς να τσεκάρεις όλα τα προγράμματα του ERTFLIX εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + ten =