αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤι προτείνει η Microsoft: Οι συμβολές για να καθαρίσεις το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σου

Τι προτείνει η Microsoft: Οι συμβολές για να καθαρίσεις το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σου

Είναι λογικό να βρομίζει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του υπολογιστή σου. Όσο πιο πολύ τα χρησιμοποιείς, τόσο πιο γρήγορα θα συμβεί αυτό. Η Microsoft δίνει τις δικές της συμβουλές για τον καθαρισμό. «Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διάλυμα ισοπροπυλικής αλκοόλης (IPA) για να καθαρίζετε με ασφάλεια τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια Microsoft. Εφαρμόστε διάλυμα ισοπροπυλικής αλκοόλης (IPA) 70% ή λιγότερο σε ένα μαλακό πανί χωρίς χνούδι για να καθαρίσετε τη συσκευή», σημειώνει αρχικά η εταιρία. Και παραθέτει μερικές συγκεκριμένες συμβουλές.

Καθαρισμός του ποντικιού

  • Βρέξτε ελαφρώς με ήπιο σαπούνι και νερό ένα πανί που δεν αφήνει χνούδι ή μια μπατονέτα και σκουπίστε απαλά την εξωτερική επιφάνεια του ποντικιού, τον τροχό και τον οπτικό αισθητήρα. Για ποντίκια με ανοιχτόχρωμο χρώμα, συνιστούμε να καθαρίζετε με τη λύση ισοπροπυλική αλκοόλη (IPA), όπως απαιτείται.

Καθαρισμός του πληκτρολογίου

  1. Κρατήστε το πληκτρολόγιο ανάποδα και χτυπήστε το ελαφρά, για να απομακρύνετε επιφανειακούς ρύπους και άλλα σκουπιδάκια.
  2. Χρησιμοποιήστε μια συσκευή πεπιεσμένου αέρα (διατίθεται στα καταστήματα φωτογραφικών ειδών και υπολογιστών), για να φυσήξετε τη σκόνη και τα σκουπιδάκια από την επιφάνεια και ανάμεσα από τα πλήκτρα.

    Ως εναλλακτική λύση, σκουπίστε απαλά την κορυφή του πληκτρολογίου σας χρησιμοποιώντας μια βούρτσα ξεσκόνισμα.
  3. Βρέξτε ελαφρώς με ήπιο σαπούνι και νερό ένα πανί που δεν αφήνει χνούδι ή μια μπατονέτα και σκουπίστε απαλά την επιφάνεια του πληκτρολογίου και τα πλήκτρα, προσέχοντας να μην στάξει νερό μέσα στο πληκτρολόγιο.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =