αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τι πρέπει να κάνεις, πριν πας στους επενδυτές»: Εξηγεί η startupper που δημιούργησε την dating app The League

«Τι πρέπει να κάνεις, πριν πας στους επενδυτές»: Εξηγεί η startupper που δημιούργησε την dating app The League

Πολλοί startupers έχουν στο μυαλό τους την χρηματοδότηση, αμέσως μόλις ξεκινούν ένα νέο project. Διαφορετική άποψη έχει η ιδρύτρια και CEO της The League, Amanda Bradford. Η ίδια έχει δημιουργήσει ένα dating app, το οποίο όμως ξεφεύγει από την λογική του swiping που χρησιμοποιεί για παράδειγμα το Tinder.

Εδώ πρόκειται για μια κοινότητα, στην οποία νέοι άνθρωποι μπορούν να γνωριστούν καλύτερα και να έρθουν κοντά. Κάτι σαν ένα φοιτητικό campus. Ένα ακόμα αξιοπρόσεκτο στοιχείο, είναι ότι η νεαρή επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει και «τρέχει» μόνη της το project της.

Και ενώ κάποιοι θα περίμεναν ότι μια τέτοια ιδρύτρια θα κοίταγε αμέσως για χρηματοδότηση, η Amanda Bradford, ακολουθεί άλλη τακτική. Όπως λέει σε συνέντευξη της στην εκπομπή Valley Talks και τη δημοσιογράφο Sylwia Gorajek, πρώτα χρειάζεται να γίνουν κάποιες άλλες ενέργειες.

«Πρέπει να δημιουργήσεις μια λίστα επαφών με ανθρώπους που επενδύουν στο πεδίο σου. Μόλις λανσάρεις το project σου και έχεις μια καλή ανταπόκριση από τον κόσμο, τότε μπορείς να πας σε αυτούς του επενδυτές και να πεις: Είμαστε έτοιμοι να αντλήσουμε χρηματοδότηση. Ενδιαφέρεστε;», σημειώνει η Branford.

Αυτό κάνει και η ίδια. Όπως εξηγεί, θέλει να φτάσει την εφαρμογή της σε ένα καλό επίπεδο και μετά να δει τις επιλογές που έχει, σε ότι αφορά του υποψήφιους επενδυτές. Δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις. Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη της.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 10 =