αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι πρέπει να κάνεις για να γίνεις σπουδαίος CEO, αν είσαι στην γενιά των Millennialls ή της Generation Z

Τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις σπουδαίος CEO, αν είσαι στην γενιά των Millennialls ή της Generation Z

Το βλέπουμε στις σημερινές επιχειρήσεις, θα το δούμε ακόμα πιο έντονα και στο μέλλον: Όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης. Είτε ξεκινούν την δική τους επιχείρηση, είτε αναλαμβάνουν μια κομβική θέση μέσα σε μια άλλη εταιρία.

Αλλά τελικά τι πρέπει να κάνει ένας άνθρωπος για να γίνει σπουδαίος CEO, αν ανήκει στην γενιά των Millennialls ή της Generation Z; Το περιοδικό Ceoworld δίνει 3 συγκεκριμένες συμβουλές.

Δώστε σημασία στα «soft skills» για να φτάσετε στην επιτυχία

Οι νεαροί εργαζόμενοι θέλουν περισσότερα από το να τους παρέχει κάποιος τις απαραίτητες πληροφορίες για να φέρουν εις πέρας μία εργασία. Θέλουν να νιώσουν εμπιστοσύνη ότι η γνώση που τους παρέχεται μπορεί να εφαρμοσθεί αποτελεσματικά στην πράξη. Εκτός από την εμπιστοσύνη, χρήσιμο είναι να «καλλιεργηθεί» η δημιουργικότητα, η συνεργασία μεταξύ ατόμων από διαφορετικούς πολιτισμούς, η εστίαση στην επίλυση προβλημάτων κ.α. Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να αποτελέσουν προτεραιότητες για μία επιχείρηση τα επόμενα χρόνια.

Αναμείξτε ανθρώπους και «digital»

Πολλοί θεωρούν ότι το ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό είναι το μέλλον αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό το είδος εκπαίδευσης δεν περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος. Η ψηφιακή επιμόρφωση συστήνεται στις περιπτώσεις συνεργασίας των εκπαιδευτών με τους εκπαιδευόμενους για καθοδήγηση και ανταλλαγή συμβουλών. Από εκεί και πέρα είναι εξίσου αναγκαίες και οι προσωπικές συναντήσεις.

Βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα είναι αξιόπιστα

Είναι σημαντικό να επιλέγετε συνεργάτες οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε περαιτέρω τις εκπαιδευτικές τακτικές σας και να δημιουργήσετε ένα σημαντικό ποσοστό υπαλλήλων οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους για να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις δεξιότητές τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + one =