αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤι πρέπει να κάνεις αν σου χακάρουν το Instagram account σου

Τι πρέπει να κάνεις αν σου χακάρουν το Instagram account σου

Αρκετές ¨ηταν οι παραβιάσεις λογαριασμών στο Instagram μέσα στη χρονιά, με πολλούς χρήστες να βρίσκονται προ εκπλήξεως. Τι μπορείς να κάνεις όμως σε μια τέτοια περίπτωση; Μέσα στο 2021 το Instagram ανακοίνωσε το Security Checkup. Ένα εργαλείο το οποίο βοηθά τους χρήστες να διασφαλίσουν τους λογαριασμούς τους.

«Το Security Checkup θα καθοδηγήσει τους χρήστες με παραβιασμένους λογαριασμούς για να τους ασφαλίσουν. Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο της δραστηριότητας login, τον έλεγχο των πληροφοριών του προφίλ, την επιβεβαίωση των λογαριασμών που μοιράζονται τις login πληροφορίες και την ανανέωση των επαφών ανάκτησης όπως το τηλέφωνο ή το email» σημειώνει η πλατφόρμα.

Screenshots of Instagram Security Checkup

Πέρα από το Security Checkup όμως, το Instagram υπενθυμίζει και τους υπόλοιπους τρόπους που έχετε στη διάθεσή σας για να προστατέψετε το λογαριασμό σας. Πρώτο και καλύτερο φυσικά είναι το two-factor authentication, η πιστοποίηση δύο παραγόντων δηλαδή με ένα pin που θα σταλεί με SMS ή στο WhatsApp κάθε φορά που προσπαθείτε να συνδεθείτε στον Instagram λογαριασμό σας από νέα συσκευή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 4 =