αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τι πρέπει να κάνεις αμέσως μόλις τελειώσεις το σχολείο»: Η συμβουλή μιας CEO προς τους Millennials

«Τι πρέπει να κάνεις αμέσως μόλις τελειώσεις το σχολείο»: Η συμβουλή μιας CEO προς τους Millennials

Πολλοί νέοι αμφιταλαντεύονται στο τι πρέπει να κάνουν μόλις τελειώσουν το σχολείο. Οι επιλογές που ανοίγονται μπροστά είναι διαφορετικές. Και ο καθένας πραγματοποιεί αυτό που νομίζει σωστότερο. Ωστόσο, για την CEO της SoulCycle, Melanie Whelan, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και απλά. Η ίδια έχει δημιουργήσει μια επιχείρηση που εστιάζει στο fitness πεδίο, χρησιμοποιώντας καινοτόμους τρόπους εκγύμνασης, όπως οι τάξεις 30 ατόμων που κάνουν ποδήλατο γυμναστικής, με μουσική.

Ποια είναι όμως η συμβουλή που δίνει στους Millennials; «Όταν τελειώσεις το σχολείο, πρέπει απλά να βρεις μια δουλειά» λέει η ίδια μιλώντας στο Forbes. Και συνεχίζει: «Δεν έχει τόση σημασία τι θα είναι, που θα είναι ή τι θα κάνεις εκεί. Αρκεί να μαθαίνεις κάτι».

Η έμπειρη businesswoman γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμάται: «Κοιτώ πίσω και θυμάμαι ότι όταν τελείωνα το σχολείο σκεφτόμουν πως χρειάζομαι την τάδε δουλειά και εκείνον τον τίτλο. Και ότι έχω συγκεκριμένες σπουδές. Αλλά το καλύτερο που έκανα ήταν να μπω μέσα και να πω “πως μπορώ να βοηθήσω;”».

Έτσι αυτό που η Whela λέει στους νέους είναι να βρουν μια δουλειά, αμέσως μόλις τελειώσουν το σχολείο. Δεν έχει σημασία αν είναι στην ρεσεψιόν της SoulCycle ή στα γραφεία της εταιρίας ή σε κάποιον άλλο Οργανισμό. Αυτό που έχει σημασία είναι να δουλέψεις σκληρά και να μάθεις πράγματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =