αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤι μπορεί να δει κάποιος χρήστης όταν τον κάνεις block και unblock στο Facebook

Τι μπορεί να δει κάποιος χρήστης όταν τον κάνεις block και unblock στο Facebook

Έκανες κάποιον block στο Facebook διότι ήθελες να χάσει και χάσεις τα ίχνη του, δεν ήθελες να σου στέλνει μήνυμα, να βλέπει τις αναρτήσεις σου, τα σχόλια σου, να μην εμφανίζεται καν το όνομά σου στην αναζήτηση.

Ωστόσο, άλλαξες γνώμη, βιάστηκες λιγάκι και τώρα θέλεις να τον βγάλεις από αυτήν την λίστα. Ευτυχώς, το να κάνεις unblock κάποιον στον Facebook είναι σχετικά εύκολο, είτε θέλεις να το κάνεις από το κινητό είτε από το website.

Πώς κάνω unblocking από το Facebook app;

Για να κάνεις κάποιον unblock από το app, μπορείς να πας στο feed σου, να πατήσεις το menu πάνω δεξιά. Στη συνέχεια επέλεξε Settings and Privacy < Settings < Blocking. Από αυτό το σημείο, μπορείς να δεις όλη τη λίστα με τους ανθρώπους που έχεις κάνει block ξεκινώντας από το πιο πρόσφατο.

Πατάς το unblock και voila!

Unblocking από το website του Facebook

Όταν είσαι από υπολογιστή ή laptop, τότε το unblocking λιγάκι αλλάζει, αλλά παραμένει εύκολο. Πήγαινε στο feed, κάνε click πάνω δεξιά στην οθόνη.

Στη συνέχεια επέλεξε τα Settings. Στη δεξιά πλευρά από τις ρυθμίσεις θα δεις και την επιλογή «blocking». Κλικάρεις σε αυτό και θα σου εμφανιστεί μια λίστα με τα ονόματα που έχεις κάνει block. Στη συνέχεια, βρες το όνομα που ψάχνεις και θέλεις να κάνεις unblock και πάτα το κουμπί!

Τι γίνεται όταν κάνεις κάποιον unblock;

Τώρα που έχεις κάνει unblock τον άνθρωπο που ήθελες, μπορείς να δεις όλα τα posts και τις πληροφορίες που ανεβάζει δημόσια. Αν θέλεις να τα βλέπεις όλα , πρέπει να γίνεται φίλοι!

Το ίδιο κι εκείνος, μπορεί να δει μόνο όσα έχεις επιλέξει να είναι ορατά δημόσια. Παράλληλα, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου, αν δει ότι τον έχεις βγάλει απ’ τη «μαύρη» λίστα, γι’ αυτό… προσοχή! Θα μπορείς να τον κάνεις tag σε φωτογραφίες και εκείνος το ίδιο.

Κι αν αλλάζεις γρήγορα γνώμη… θα πρέπει να γνωρίζεις ότι πρέπει να περιμένεις 48 ώες μέχρι να το κάνεις ξανά block!

Πηγή: ipop.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 20 =