αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤι μπορείς να κάνεις αν ξεχάσεις τον κωδικό σου στο Facebook

Τι μπορείς να κάνεις αν ξεχάσεις τον κωδικό σου στο Facebook

Έχει τύχει σε αρκετούς από εμάς: Να ξεχάσουμε το κωδικό πρόσβασης μας στο Facebook. Κάτι που συνήθως συμβαίνει επειδή αποθηκεύουμε τους κωδικούς μας στους browsers ή στα apps για να κάνουμε αυτόματα log in, και αν για κάποιο λόγο ο κωδικός σβηστεί, μετά δεν θυμόμαστε τι κωδικό είχαμε.

Το Facebook δίνει την δυνατότητα να ξανά μπεις στο προφίλ σου, ακόμα κι αν ξεχάσεις τον κωδικό σου. Αρκεί να έχεις… πάρει τα μέτρα σου από πριν. Τι πρέπει να κάνεις; Να επιλέξεις 3 ως 5 φίλους σου, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να μπεις στο προφίλ σου αν ο κωδικός σου χαθεί.

Οι φίλοι που θα επιλέξετε θα έχουν τη δυνατότητα να σας στείλουν έναν κωδικό ανάκτησης με μια ειδική διεύθυνση URL, με τον οποίο θα μπορείτε να συνδεθείτε και πάλι στο λογαριασμό σας.

Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις ασφάλειας και σύνδεσης. Στην συνέχεια πηγαίνετε στην επιλογή Επιλέξτε 3 έως 5 φίλους για να επικοινωνήσετε μαζί τους αν χάσετε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας και πατήστε Επεξεργασία. Πατήστε Επιλέξτε φίλους και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Αφού επιλέξετε τις έμπιστες επαφές σας, μπορείτε να πατήσετε Επεξεργασία για να αλλάξετε ή να αφαιρέσετε κάποιον από τους φίλους που έχετε επιλέξει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τρόπος για να ανακαλύψεις ένα password πίσω από τις τελείες, σε μερικά δευτερόλεπτα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − thirteen =