αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι μισθό θα έχεις αν πιάσεις δουλειά στην Google

Τι μισθό θα έχεις αν πιάσεις δουλειά στην Google

Πόσο πληρώνεται, άραγε, κάποιος που δουλεύει στην Google; Παρόλο που η εταιρεία δεν δημοσιοποιεί στοιχεία και λεπτομέρειες για τα ακριβή ποσά που δίνει στους εργαζομένους της ωστόσο, όλες οι αμερικανικές εταιρείες οφείλουν να αποκαλύπτουν τουλάχιστον την αμοιβή που είναι διατεθειμένες να καταβάλλουν σε αλλοδαπούς εργαζόμενους όταν υποβάλλουν αίτηση για βίζα.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάζει το Business Insider, ένας μηχανικός λογισμικού θα μπορούσε να λαμβάνει ως και 353.000 δολάρια τον χρόνο. Ακόμη, ο αντιπρόεδρος θα μπορούσε να δει το μισθό του να αγγίζει και τα 475.000 δολάρια.

Σίγουρα, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί μηχανικοί στη Google αμείβονται με μεγάλα χρηματικά ποσά. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του BusinessInsider, είναι αρκετοί οι εργαζόμενοι της εταιρείας – σε διάφορα πόστα – που κερδίζουν έναν μισθό με … έξι ψηφία. Για παράδειγμα, ένας εταιρικός σύμβουλος λαμβάνει 290.000 δολάρια. Τα νέα στοιχεία αποκαλύπτουν πως εργαζόμενος στη θέση του SVP μπορεί να λάβει ετήσιο μισθό 650.000 δολαρίων. 

Παρόλα αυτά, υπενθυμίζεται πως τα συγκεκριμένα ποσά δεν αφορούν στους μισθούς όλων των εργαζομένων σε παρόμοιες θέσεις αλλά μόνο στην το ποσό που είναι διατεθειμένη η εταιρεία να πληρώσει για αλλοδαπούς εργαζόμενους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + eight =