αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τι με κάνει να ξυπνάω το πρωί, να βλέπω ένα πρόβλημα και να θέλω να το λύσω»: Ο Elon Musk εξηγεί (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τι με κάνει να ξυπνάω το πρωί, να βλέπω ένα πρόβλημα και να θέλω να το λύσω»: Ο Elon Musk εξηγεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε γράψει πολλά άρθρα για τον Elon Musk. Ο ίδιος θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους και καινοτόμους επιχειρηματίες αυτή τη στιγμή. Τι είναι όμως αυτό που του δίνει κίνητρο να συνεχίζει και να παρουσιάζει σπουδαία projects ξανά και ξανά; Πρόσφατα βρέθηκε σε event στο οποίο παρέθεσε το σκεπτικό του. Ο γνωστός businessman ρωτήθηκε για το τι είναι αυτό που τον κάνει να ξυπνά το πρωί, να βλέπει ένα πρόβλημα και να θέλει να το λύσει.

«Κάνουμε ότι μπορούμε για να έχουμε ένα μέλλον όσο καλύτερο γίνεται» σημείωσε ο Musk.

Εξηγώντας, ότι αυτό που κάνει πάντα, είναι να σκέφτεται το μέλλον. Και παρακινείται από αυτό που θα μπορούσε να συμβεί εκεί. Από το πως μπορεί να βελτιωθεί η ζωή των ανθρώπων. «Ανυπομονώ για την επόμενη ημέρα», τονίζει επίσης ο Musk. Και συμπληρώνει ότι αυτό που τον οδηγεί, είναι το να «πως» θα κάνει τα πράγματα να είναι σπουδαία στο μέλλον.

Αυτή είναι μάλιστα και η αρχή, πίσω από εταιρίες όπως η Tesla και η SpaceX. Με τον ίδιο να εξηγεί ότι, για παράδειγμα, με την SpaceX θέλει να κάνει τον άνθρωπο να ζει σε πολλούς πλανήτες. Ένας στόχος που μοιάζει συναρπαστικός.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 4 =