αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤι λένε οι πρώτοι χρήστες που δοκιμάζουν το δορυφορικό ίντερνετ του Elon Musk

Τι λένε οι πρώτοι χρήστες που δοκιμάζουν το δορυφορικό ίντερνετ του Elon Musk

Το super fast ίντερνετ της Starlink αναμένεται να είναι διαθέσιμο επίσημα μέσα στον Αύγουστο. Με την Ελλάδα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να είναι μέσα στο πρώτο πακέτο χωρών που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την νέα υπηρεσία.

Αλλά ήδη αρκετοί χρήστες που δοκιμάζουν την υπηρεσία δορυφορικού Internet έχουν να μοιραστούν πολύ καλές εντυπώσεις για τις επιδόσεις της.

Τα πράγματα, ωστόσο, αναμένεται ότι θα γίνουν ακόμα καλύτερα στο κοντινό μέλλον, διότι ο Elon Musk αποκάλυψε πως οι μηχανικοί του Starlink εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν χρόνο απόκρισης μικρότερο των 20ms. Η αποκάλυψη έγινε σε απάντηση του Elon Musk σε ευχαριστημένο χρήστη της υπηρεσίας στο Twitter. Ο Musk εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη σωστή λειτουργία του Starlink και εκεί υποσχέθηκε πως θα βελτιωθεί το ping δραματικά μέσα στους επόμενους μήνες. Στο τεχνικό σκέλος ανέφερε ότι αυτό θα το καταφέρουν αυξάνοντας τους επίγειους σταθμούς και ελαχιστοποιώντας τα “λάθη” που οδήγησαν το ping σε τιμές μεγαλύτερες των 20ms.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις είναι ανοιχτές και για χρήστες από την Ελλάδα. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ. Το ίντερνετ της Starlink αναμένεται να καλύπτει κάθε γωνιά της χώρας.

Η υπηρεσία στοιχίζει 99 ευρώ τον μήνα και το κόστος του εξοπλισμού είναι στα 499 δολάρια όπως αναφέρεται στη σελίδα. Αν δεν προχωρήσει η παραγγελία το ποσό επιστρέφεται.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − four =