αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤι ισχύει για τους υπάρχοντες συνδρομητές του Netflix στην Ελλάδα, μετά την αύξηση τιμών

Τι ισχύει για τους υπάρχοντες συνδρομητές του Netflix στην Ελλάδα, μετά την αύξηση τιμών

Η είδηση κάνει από εχτές τον γύρο του ίντερνετ: Το Netflix αποφάσισε να αυξήσει τις τιμές στην Ελλάδα, όπως έκανε και σε άλλες χώρες.

Από εχτές λοιπόν, όσοι κάνουν μια νέα συνδρομή στην γνωστή πλατφόρμα, καλούνται να πληρώσουν τα εξής: η τιμή του πρώτου και βασικού (basic) πακέτου δεν αλλάζει και παραμένει στα 7,99 ευρώ το μήνα για απεριόριστη παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών σε φορητό υπολογιστή, τηλεόραση, τηλέφωνο ή tablet. Στο δεύτερο (standard) πακέτο, με ταυτόχρονη παρακολούθηση σε δυο οθόνες και ανάλυση HD, σημειώνεται αύξηση και από τα 9,99 πηγαίνει στα 10,99 ευρώ το μήνα.

Το τρίτο (premium) πακέτο, που παρέχει ταυτόχρονη παρακολούθηση σε τέσσερις οθόνες και Ultra HD ανάλυση, από τα 11,99 ευρώ πηγαίνει στα 13,99 ευρώ το μήνα.

Τι γίνεται όμως με τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές στην Ελλάδα; Αυτοί θα ενημερωθούν αναλυτικά με σχετικό email από την εταιρία. Οι νέες τιμές θα ισχύουν για αυτούς από τις 27/6 και μετά. Φυσικά ο καθένας θα είναι ελεύθερος να επιλέξει αν θα ανανεώσει την συνδρομή του (με τα νέα δεδομένα) ή όχι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + thirteen =