αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤι θα υπάρχει μέσα στο πακέτο του ανατρεπτικού Nintendo Switch

Τι θα υπάρχει μέσα στο πακέτο του ανατρεπτικού Nintendo Switch

H Nintendo γνωρίζει πολύ καλά πώς να δημιουργεί «πάταγο» με τα προϊόντα της και αυτό συνέβη μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, με την επίσημη αποκάλυψη της νέας κονσόλας της ονόματι Switch! Το Switch φέρνει στο επίκεντρο ένα τελείως διαφορετικό concept σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Αν και νέες πληροφορίες σχετικά με την κονσόλα αναμένεται να αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες, φήμες των τελευταίων ωρών υποστηρίζουν ότι η κονσόλα θα καταφθάνει με θύρα USB-C.

Μόλις πριν από λίγες ώρες, τρία ανεπίσημα αξεσουάρ για το Nintendo Switch έγιναν διαθέσιμα για προ παραγγελία στην Αυστραλία μέσω του EB Games. Όπως αναφέρει το Digitallife.gr, τα αξεσουάρ ομαδοποιούνται σε δυο κατηγορίες, «Starter Pack» και «Starter Plus Pack», ενώ υπάρχει και ένα καλώδιο φόρτισης. Το ενδιαφέρον με αυτό το καλώδιο είναι ότι τιτλοφορείται ως καλώδιο – μετατροπέας θύρας USB-A σε USB-C, επομένως υπάρχει η πιθανότητα η συσκευή να διαθέτει τέτοιου είδους θύρα, η οποία θα επιτρέπει τη γρηγορότερη φόρτιση.

Όσον αφορά τα παιχνίδια που θα δούμε στο Nintendo Switch, να σημειωθεί πως δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη, αλλά ήδη γνωρίζουμε πως ορισμένες εταιρείες αναπτύσσουν τους δικούς τους τίτλους για την κονσόλα. Μια από αυτές τις εταιρείες είναι και η EA Games, η οποία έχει υποσχεθεί ότι θα κυκλοφορήσει έναν πολύ σημαντικό τίτλο, όπως τονίζει χαρακτηριστικά: «Η Nintendo ήταν πάντοτε και θα εξακολουθήσει να είναι ένας πολύ σημαντικός συνεργάτης στη βιομηχανία. Διαθέτουν ένα από τα καλύτερα studios ανάπτυξης παιχνιδιών. Έχουμε ανακοινώσει δημοσίως ότι έχουμε συνάψει μια συνεργασία μαζί τους πάνω στη νέα πλατφόρμα».

Υπενθυμίζουμε ότι το Nintendo Switch κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2017, ενώ περισσότερες πληροφορίες για τη νέα κονσόλα και για τους τίτλους που θα δημιουργηθούν γι’ αυτή θα έχουμε από τις αρχές του επόμενου έτους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 1 =