αρχικηVIRALΤι θα δούμε στο πρώτο Tomorrowland στην Ελλάδα- Έρχεται αυτό το Σάββατο

Τι θα δούμε στο πρώτο Tomorrowland στην Ελλάδα- Έρχεται αυτό το Σάββατο

Το Tomorrowland έρχεται στην Ελλάδα. Το Σάββατο 27 Ιουλίου, στον Ανοιχτό Χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας θα ζήσουμε τη μαγεία της μεγαλύτερης γιορτής της ηλεκτρονικής μουσικής σε ολόκληρο τον κόσμο.

Headliner σε αυτή τη μεγάλη βραδιά θα είναι ο μοναδικός Armin Van Buuren, ένας από τους κορυφαίους DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει ζωντανά το set του.

O σπουδαίος Nicky Romero θα βρίσκεται και αυτός στην Αθήνα, έχοντας εξελιχθεί από “παιδί-θαύμα” της μουσικής σε έναν από τους πλέον επιδραστικούς δημιουργούς ηλεκτρονικής μουσικής της εποχής μας.

Στην Αθήνα θα βρεθούν και oι W&W, ένα τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής σε ολόκληρο τον πλανήτη, και οι ραγδαία ανερχόμενοι Mad M.A.C.! Μαζί τους, στη σκηνή του UNITE With Tomorrowland Athens, o CJ Jeff, οι Playmen και ο Junior Pappa, σε ένα line-up που υπόσχεται ατελείωτο χορό!

Εκτός από τις ζωντανές εμφανίσεις όλων των προαναφερόμενων στη σκηνή της Αθήνας, θα υπάρξει και η ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο, από όπου θα απολαύσουμε, σε απόλυτο συντονισμό ήχου και φώτων, τις εμφανίσεις τριών ακόμα τεράστιων ονομάτων της παγκόσμιας dance μουσικής, των David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike και Vini Vici!

Ολόκληρο το σκηνικό της Αθήνας, που θα κατασκευαστεί ειδικά για το event, θα ξεπεράσει τα 50 μέτρα σε πλάτος και τα 25 μέτρα σε ύψος, ως μέρος μίας παραγωγής πρωτοφανών διαστάσεων για τα δεδομένα παρόμοιων διοργανώσεων στη χώρα μας, αντάξια του μεγαλύτερου φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής στον κόσμο που υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία στους χιλιάδες επισκέπτες του!

Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 45 ευρώ (γενική είσοδος) και 150 ευρώ (VIP).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + two =