αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι θα έλεγες να προβληθείς στο It’s Possible των 146.314 μοναδικών αναγνωστών;

Τι θα έλεγες να προβληθείς στο It’s Possible των 146.314 μοναδικών αναγνωστών;

Το 2019 έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο για το It’s Possible και αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη άνοδος το 2019. Τo site συγκέντρωσε τον Δεκέμβριο συνολικά 146.314 μοναδικούς αναγνώστες και 262.324 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics.

Με βάση τους αριθμούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα και τους freelancers στην Ελλάδα.

Τι θα έλεγες να προβληθείς με banner σε αυτή την μεγάλη κοινότητα; Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν σήμερα στο itspossiblegr@gmail.com και να κλείσουν την θέση τους. Σημειώνεται, ότι οποιαδήποτε θέση banner κι αν επιλέξει κάποιος, παίρνει ακόμα μια δωρεάν, στην mobile version του It’s Possible.

Φυσικά μιλάμε για μια κοινότητα με στοχευμένο κοινό. Αφού το It’s Possible απευθύνεται κατά βάση σε νεαρές ηλικίες- στους λεγόμενους Millennials. Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο, είναι ότι σχεδόν το 50% των αναγνωστών του site είναι γυναίκες, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα από την επίσημη Facebook Page μας. Κάτι αρκετά εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε ένα business event στην Ελλάδα, περίπου 8 στους 10 είναι άντρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + four =