αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι θα έλεγες να προβληθείς με banner στο It’s Possible των 209.186 μοναδικών αναγνωστών; Κλείσε τώρα την θέση σου

Τι θα έλεγες να προβληθείς με banner στο It’s Possible των 209.186 μοναδικών αναγνωστών; Κλείσε τώρα την θέση σου

Το It’s Possible συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς στην μετά-lockdown περίοδο και καταγράφει αύξηση στην επισκεψιμότητα του. Τον Μάιο 2021 το site συγκέντρωσε συνολικά 209.186 μοναδικούς αναγνώστες και 394.724 page views, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics.

Η μεγαλύτερη Business-Millennial κοινότητα της Ελλάδας είναι εδώ.

Το It’s Possible βρίσκεται σε υψηλή θέση και στο ranking του similarweb.com, και συγκεκριμένα στη θέση 2.915 (GR). Πάνω από οποιοδήποτε ανταγωνιστικό site.

Φυσικά το κοινό του site είναι εστιασμένο στις νεαρές ηλικίες, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα από την επίσημη Facebook Page μας. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι ότι σχεδόν 5 στους 10 ανθρώπους που διαβάζουν το site μας είναι γυναίκες.

Τι θα έλεγες να προβληθείς απευθείας σε αυτή την μεγάλη Business-Millennial κοινότητα; Όσοι θέλουν να διαφημιστούν στο προσεχές χρονικό διάστημα με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες, τιμές, αλλά και το πότε θα μπορούσαν να προβληθούν στο site. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες.

Σημειώνεται ότι με οποιαδήποτε θέση banner κι αν επιλέξει κάποιος, παίρνει δωρεάν ακόμα μια θέση στην mobile version του It’s Possible.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − three =