αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι θα έλεγες να προβληθείς με banner στην μεγαλύτερη Business-Millennial κοινότητα της Ελλάδας; Κλείσε θέση στο It’s Possible

Τι θα έλεγες να προβληθείς με banner στην μεγαλύτερη Business-Millennial κοινότητα της Ελλάδας; Κλείσε θέση στο It’s Possible

Το It’s Possible συνεχίζει να «τρέχει» σε φουλ ρυθμούς. Και έχει δημιουργήσει γύρω του την μεγαλύτερη Business-Millennial κοινότητα στην Ελλάδα.

Τον Απρίλιο 2021 το site συγκέντρωσε συνολικά 183.673 μοναδικούς αναγνώστες και 383.386 page views, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics.

Το It’s Possible βρίσκεται σε υψηλή θέση και στο ranking του Alexa.com, και συγκεκριμένα στη θέση 546 (GR). Πάνω από οποιοδήποτε ανταγωνιστικό site.

Φυσικά το κοινό του site είναι εστιασμένο στις νεαρές ηλικίες, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα από την επίσημη Facebook Page μας. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι ότι σχεδόν 5 στους 10 ανθρώπους που διαβάζουν το site μας είναι γυναίκες.

Τι θα έλεγες να προβληθείς απευθείας σε αυτή την μεγάλη Business-Millennial κοινότητα; Όσοι θέλουν να διαφημιστούν στο προσεχές χρονικό διάστημα με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες, τιμές, αλλά και το πότε θα μπορούσαν να προβληθούν στο site. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες.

Σημειώνεται ότι με οποιαδήποτε θέση banner κι αν επιλέξει κάποιος, παίρνει δωρεάν ακόμα μια θέση στην mobile version του It’s Possible.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 4 =