αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤι θα έλεγες να δουλέψεις στα διόδια; Δες που μπορείς να στείλεις βιογραφικό

Τι θα έλεγες να δουλέψεις στα διόδια; Δες που μπορείς να στείλεις βιογραφικό

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. διαχειρίζεται το Τμήμα του αυτοκινητόδρομου της ΠΑΘΕ από τις Ράχες του νομού Φθιώτιδας (Χ.Θ. 242+079) έως το Κλειδί Ημαθίας (Χ.Θ 471+470), συνόλου 229,40 χιλιομέτρων και το τμήμα της Π.Ε.Ο. από τον Ι/Κ Ευαγγελισμό έως τον Ι/Κ Λεπτοκαρυάς, συνόλου 34,30 χιλιομέτρων.

Όπως διαβάζουμε στο επίσημο site, η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. συστάθηκε με αποκλειστικό αντικείμενο τη  σύναψη σύμβασης με το Ελληνικό Κράτος ως Εταιρία Παραχώρησης. Τι θα έλεγες να εργαστείς στην εταιρία;

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου είναι στελεχωμένη με ανθρώπους με όραμα, διάθεση για δημιουργία, ικανή κατάρτιση και εμπειρία ώστε να συμβάλουν αποτελεσματικά στην εκπλήρωση των στόχων της Εταιρίας.

Το Προσωπικό που απασχολείται στην Εταιρία υπερβαίνει τα 400 άτομα και καλύπτει διάφορες ειδικότητες, όπως εργατοτεχνικό προσωπικό, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, μηχανικούς, τεχνικούς συστημάτων, τεχνικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών, εισπράκτορες διοδίων, διοικητικό προσωπικό.

Αν θες να δουλέψεις λοιπόν στην εταιρία, πρέπει να συμπληρώσεις την ειδική φόρμα εδώ και να στείλεις το βιογραφικό σου. Να σημειώσουμε βέβαια ότι η εταιρία δεν παραθέτει αυτή τη στιγμή τις θέσεις που ενδεχομένως έχει ανοιχτές. Αλλά αξίζει να κάνεις την κρούση σου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − seven =