αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤι θα έλεγες να δουλέψεις σε ένα κρουαζιερόπλοιο; Μια πλατφόρμα παραθέτει όλες τις ανοιχτές θέσεις παγκοσμίως

Τι θα έλεγες να δουλέψεις σε ένα κρουαζιερόπλοιο; Μια πλατφόρμα παραθέτει όλες τις ανοιχτές θέσεις παγκοσμίως

Πως θα σου φαινόταν να δουλέψεις σε ένα κρουαζιερόπλοιου που ταξιδεύει από μέρος σε μέρος; Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, τότε ίσως αξίζει να τσεκάρεις την πλατφόρμα All Cruise Jobs. Πρόκειται για ένα website που δημοσιεύει τις ανοιχτές θέσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, στο συγκεκριμένο πεδίο.

«Το All Cruise Jobs είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα θέσεων εργασίας στον κλάδο των κρουαζιερόπλοιων, με τις πιο πρόσφατες ανοιχτές θέσεις εργασίας κρουαζιερόπλοιων που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο», σημειώνει η πλατφόρμα. Και συμπληρώνει: «Μπορείτε να βρείτε δουλειές στο πεδίο των κρουαζιερόπλοιων που δημοσιεύονται απευθείας από υπεύθυνους προσλήψεων και εργοδότες εδώ. Εάν ασχολείστε σοβαρά με τις δουλειές των κρουαζιερόπλοιων, τότε είστε στο σωστό μέρος».

Στην πλατφόρμα θα βρεις ανοιχτές θέσεις σε μια σειρά από ειδικότητες που είναι απαραίτητες σε τέτοια πλοία. Ενώ νέες αγγελίες αναρτώνται σε σχεδόν καθημερινή βάση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =