αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τι θα έκανες αν αυτή ήταν η τελευταία Δευτέρα της ζωής σου;»: Ο Gary Vaynerchuk έφτιαξε το βίντεο που αξίζει να δεις

«Τι θα έκανες αν αυτή ήταν η τελευταία Δευτέρα της ζωής σου;»: Ο Gary Vaynerchuk έφτιαξε το βίντεο που αξίζει να δεις

Ένα βίντεο που αξίζει να βλέπεις… στο ξεκίνημα κάθε εβδομάδας, έφτιαξε ο Gary Vaynerchuk. Και όχι τυχαία, αφού η Δευτέρα θεωρείται ως η χειρότερη ημέρα από πολλούς. Είναι η ημέρα που… δυσκολεύεσαι να ξυπνήσεις το πρωί.

«Τι θα έκανες αν σου έλεγα ότι αυτή είναι η τελευταία Δευτέρα της ζωής σου; Αν σου έλεγα ότι θα πεθάνεις αυτή την εβδομάδα;» ρωτάει ο γνωστός businessman. Όπως εξηγεί ο ίδιος, αντί να κάθεσαι να παραπονιέσαι, πρέπει να δράσεις. Τώρα. Χωρίς αναβολές.

Όπως λέει, καταλαβαίνει ότι έχεις δυσκολίες στην καθημερινότητα σου. Μπορεί να πηγαίνεις στο σχολείο επειδή στο λένε οι γονείς σου. ‘Η μπορεί να έχεις να πληρώσεις το νοίκι στο τέλος του μήνα. Ωστόσο αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο ευκαιρίες. Ζούμε στην εποχή του ίντερνετ. Για αυτό, σύμφωνα με τον Vaynerchuk, πρέπει να σκεφτείς πόσο τυχερός είσαι που γεννήθηκες σε αυτή την εποχή και να βγεις εκεί έξω με όρεξη, αρπάζοντας την δική σου ευκαιρία.

Monday morning motivation

Who's fired up this Monday?? ???

Gepostet von Gary Vaynerchuk am Sonntag, 17. März 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 1 =