αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤι είπε ο Σ. Πέτσας για το ενδεχόμενο ενός καθολικού lockdown και στην Αττική

Τι είπε ο Σ. Πέτσας για το ενδεχόμενο ενός καθολικού lockdown και στην Αττική

Για γενικό lockdown και στην Αττική -μετά τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες- προειδοποιεί η κυβέρνηση τονίζοντας μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου την ανάγκη εφαρμογής των υφιστάμενων μέτρων για την αποτροπή του χειρότερου σεναρίου στο λεκανοπέδιο.

Μακάρι να μην χρειαστεί” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας απαντώντας σήμερα σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ενδεχόμενο ενός lockdown -τύπου Θεσσαλονίκης- και στην Αττική.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απέφυγε να περιγράψει την “γκρίζα εικόνα” με την επιθετική αύξηση των κρουσμάτων κάνοντας λόγο για μια εξαιρετικά σοβαρή για την δημόσια υγεία κατάσταση στην Θεσσαλονίκη και στους όμορους νομούς.

Θα δράσουμε γρήγορα”, πρόσθεσε ειδικά για την Αττική, ενώ παραδέχθηκε ότι οι προβλέψεις των επιστημόνων ποικίλλουν. “Ελπίζουμε να μην φτάσουμε στις απαισιόδοξες προβλέψεις”, υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο οποίος νωρίτερα ανακοίνωσε την εφαρμογή “τοπικού lockdown” στις δύο περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς “το επιδημιολογικό φορτίο σε αυτές τις περιοχές είναι υψηλό και επιβάλλει την ανάληψη πρόσθετης δράσης, πριν δοκιμαστούν οι αντοχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας”.

Πηγή: newmoney.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =