αρχικηVIRALΤι αποκαλύπτει για την προσωπικότητα σου ο τρόπος που στόλισες το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητα σου ο τρόπος που στόλισες το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Διαπιστώθηκε ότι η διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου νωρίτερα, μας κάνει πιο ευτυχισμένους. Αλλά το βασικό ερώτημα εδώ είναι πώς να το διακοσμήσουμε, γιατί η επιλογή στολιδιών μπορεί να μας κάνει να χάσουμε το μυαλό μας. Μπάλες διαφόρων χρωμάτων, παιχνίδια σε πολλές μορφές και πολύχρωμα φωτάκια. Και αν νομίζετε ότι αυτό είναι απλά όμορφο, ίσως να εκπλαγείτε. Μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητά σας.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή τη συναρπαστική δοκιμασία. Είστε ήρεμοι ή μήπως είστε ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στο κόσμο; Ας το ανακαλύψουμε!

1) “Μονοθεματικό” δέντρο

den.2

Εάν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας έχει παρόμοια  εικόνα, σημαίνει ότι μπορεί να είστε αρκετά συντηρητικός άνθρωπος. Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και γνωρίζετε ακριβώς τι χρειάζεστε. Δεν είναι εύκολο να αφήσετε τη ζώνη άνεσης σας και να δοκιμάσετε ασυνήθιστα ή καινούργια πράγματα.

Είστε αξιόπιστος άνθρωπος που είναι έτοιμος να υποστηρίξει άλλους. Σας αρέσουν οι κανόνες και πάντα προσπαθήστε να τους ακολουθήσετε. Σας αρέσει να σχεδιάζετε τα πράγματα στη ζωή σας μέχρι το τελευταίο λεπτό και μπορεί  να τρελαίνεστε όταν κάτι πάει στραβά.

2) “Μοναδικό “δέντρο

den.30

Προτιμάτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να είναι διαφορετικό από το πράσινο και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θέλετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος και να προχωρήσετε με τον δικό σας τρόπο. Συχνά παραβιάζετε τους κανόνες και είστε ένα τολμηρό πρόσωπο που πάντα στοχεύει στους υψηλότερους στόχους. Η αυτο-έκφραση και ο προσωπικός χώρος σημαίνουν πολλά για εσάς.

Αναζητάτε αναγνώριση και είστε έτοιμοι να δείξετε τη δύναμή σας. Πάντα ανοιχτοί σε οτιδήποτε και είστε έτοιμοι να πειραματιστείτε. Οι δυσκολίες σχεδόν ποτέ δεν σας φοβίζουν και είστε σε θέση να τις αντιμετωπίσετε χάρη στην επιμονή σας.

3) “Όλα τα παιχνίδια που έχω” στο δέντρο

45

Η διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας μπορεί να σημαίνει ότι είστε ένα ασυνεπές πρόσωπο. Μπορείτε να αλλάξετε τα σχέδιά σας συχνά, αφού μπορεί να είναι δύσκολο για σας να κάνετε μια επιλογή και να σταματήσετε σε ένα μόνο πράγμα. Ταυτόχρονα, μπορείτε εύκολα να βρείτε συμβιβασμούς και να προσπαθήσετε να τους κάνετε όλους ευτυχείς.

Συχνά σκέφτεστε πόσο σωστές είναι οι ενέργειες σας και παίρνετε μακροχρόνιες αποφάσεις. Αισθάνεστε ότι πρέπει να ζυγίσετε τα πάντα και να μάθετε για τον εαυτό σας ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σε κάθε περίπτωση. Στο περιβάλλον σας, υπάρχουν άνθρωποι από διαφορετικούς κόσμους και έχετε την ικανότητα να δημιουργείτε μια σύνδεση με κάθε έναν από αυτούς.

4) Το “όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ” δέντρο

46

Η αγάπη σας για τα φωτάκια μπορεί να υποδηλώνει ότι είστε ένα φωτεινό, ανεξάρτητο άτομο. Απολαμβάνετε την ατομικότητά σας και προσπαθείτε να είστε στο προσκήνιο. Οι απόψεις των άλλων δεν σημαίνουν τίποτα σε σας. Αλλά η προσωπική σας εμπειρία είναι ο κύριος σύμβουλός σας και η μόνη πηγή γνώσης σας.

Προσπαθείτε να διαφοροποιήσετε τη ζωή σας και συχνά αποδέχεστε προσκλήσεις. Είστε κοινωνικός άνθρωπος, που θέλει να περάσει χρόνο στην συχνά θορυβώδη εταιρεία άλλων. Κάνετε νέους φίλους εύκολα, καθώς είναι πολύ εύκολο να συνδεθείτε με άλλους.

5) “Θα τα ανακατέψω όλα” δέντρο

47

Εάν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας μοιάζει με αυτό, σημαίνει ότι μπορεί να είστε ονειροπόλος και ενεργείτε απρόβλεπτα. Είστε ανοιχτοί σε όλες τις ευκαιρίες που σας προσφέρει η ζωή. Αλλά λόγω των πολλών δραστηριοτήτων που κάνετε και των ιδεών που έχετε, μερικές φορές δεν ολοκληρώνετε ένα πράγμα προτού αναλάβετε κάποιο άλλο.

Είστε σε θέση να φλερτάρετε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες και πάντα θα βρείτε μια διέξοδο από κάθε κατάσταση. Οι φίλοι σας ξέρουν ότι μπορούν να απευθύνονται σε σας και δεν θα τους αφήσετε σε μια δύσκολη κατάσταση.

6) “Το μέγεθος δεν έχει σημασία” δέντρο

48

Εάν έχετε επιλέξει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν αυτό, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν σας αρέσουν πραγματικά οι εκπλήξεις και οι αλλαγές στον συνήθη τρόπο ζωής σας. Είστε ήρεμοι, χωρίς να προσπαθείτε να προσελκύσετε περισσότερη προσοχή, επειδή δεν χρειάζεστε αυτό.

Εκτιμάτε τι έχετε και δεν προσπαθείτε να εντυπωσιάζετε τους άλλους. Κινείστε σταθερά και ξέρετε τι θέλετε.

Πηγή: popup.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − four =