αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τι έμαθα μέσα από το επιχειρηματικό ταξίδι μου»: Η Jessica Alba μιλά για τα δικά της συμπεράσματα

«Τι έμαθα μέσα από το επιχειρηματικό ταξίδι μου»: Η Jessica Alba μιλά για τα δικά της συμπεράσματα

Η Jessica Alba δεν είναι μόνο μια διάσημη ηθοποιός. Εδώ και περίπου 5 χρόνια, είναι επίσης μια νέα επιχειρηματίας. Αφού έχει ιδρύσει τη The Honest Company. Μπορεί η εμπειρία της στον χώρο του σινεμά να είναι αρκετή, ωστόσο η ίδια δεν είχε δραστηριοποιηθεί ποτέ επιχειρηματικά στο παρελθόν.

Μιλώντας στο αμερικανικό FastCompany.com, εξηγεί τα πρώτα «μαθήματα» που έχει λάβει από την επιχειρηματική της διαδρομή μέχρι τώρα, τα οποία όπως παραδέχεται την έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο και την έχουν εξελίξει.

«Είναι σαν να έχεις παιδιά. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, μέχρι να συμβεί. Κάθε ημέρα είναι διαφορετική» τονίζει αρχικά η Jessica Alba.

Και συμπληρώνει: «Το πράγμα που προσπαθώ να κάνω πάντα στη ζωή μου, είναι να επεξεργάζομαι αυτές τις εμπειρίες και να εξελίσομαι. Το επιχειρηματικό ταξίδι είναι συναρπαστικό. Τα μαθήματα που έλαβα με έκαναν διαφορετικό άνθρωπο».

Στη συνέχεια, η ίδια εξηγεί: «Έχω ζήσει πράγματα που τα είχα ξανά δει. Ακόμα και το να πηγαίνω κάθε ημέρα στο γραφείο για 5 χρόνια, και να έχω γύρω μου τους ίδιους ανθρώπους. Αυτό είναι κάτι που δεν το είχα ζήσει στην ψυχαγωγία. Και είναι πολύ ωραίο».

Η Jessica Alba απέφυγε να απαντήσει για τον αν θα δούμε μια Δημόσια Εγγραφή (IPO) για την εταιρία της. Τονίζοντας ότι κοιτά το τώρα, επικεντρώνεται στα προϊόντα που βγάζει το brand και δεν κοιτά τόσο μελλοντικά σχέδια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + 19 =