αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤη 3η του χρονιά το TEDxChania ξετυλίγει το δικό του ΜΙΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη 3η του χρονιά το TEDxChania ξετυλίγει το δικό του ΜΙΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 2015 τετραγωνίσαμε τον κύκλο με 15 χαρισματικούς ομιλητές που μας ενέπνευσαν με τις προσωπικές τους ιστορίες. Πέρυσι γνωρίσαμε 15 ομιλητές που μας σύστησαν με το ξένο. Το ξένο που τρομάζει, που δεν αποδεχόμαστε, αυτό που αγνοούμε ή αυτό που ακόμα δε γνωρίσαμε. Μία εκδήλωση που μας συγκίνησε, και μας γέμισε με συναισθήματα και προβληματισμούς.

Ο τρίτος χρόνος του TEDxChania μας πηγαίνει αρκετά χρόνια πίσω, τότε που βασιλιάς ήταν ακόμα ο Μίνωας. Η τρίτη χρονιά μάς φέρνει τον Μίτο.

Μπορεί σήμερα να μη μας πετάει κανείς σε έναν λαβύρινθο που κρύβει ένα μυθικό τέρας, παρόλα αυτά δεν μπορούμε να αποφύγουμε τον συμβολισμό. Το μόνο που μας δίνεται; Ο μίτος, ένα κουβάρι αξιών και ικανοτήτων που κουβαλά μέσα του ο καθένας μας. Ο καλύτερος εαυτός μας, που με το πέρασμα του χρόνου τον ξετυλίγουμε με την ελπίδα πως θα μας οδηγήσει σε μία ζωή πιο δημιουργική, πιο εμπνευσμένη.

Στις 11 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, 15 φανταστικοί ομιλητές θα μιλήσουν για ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Θα ξετυλίξουν τις δικές τους ιστορίες που τους οδήγησαν στην εξερεύνηση, στην τέχνη, στην επιτυχία ή στην αλλαγή!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Μπορείτε ήδη να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας από το Viva:
https://www.viva.gr/tickets/seminars/pneumatiko-kentro-xanion/tedx-chania-2017/
Τρεις τύποι εισιτηρίων: Donors, Regular, Μαθητικό/Φοιτητικό/Ανέργων (έκπτωση 20%).

Με το Donors Ticket σας δίνεται πρόσβαση στο Speaker’s Lounge καθώς και στις πρόβες των ομιλιών την παραμονή της διοργάνωσης! Κάθε τύπος εισιτηρίου περιλαμβάνει φαγητό, ποτό, προβληματισμό, κοινωνικοποίηση και πνευματώδη συζήτηση καθόλη τη διάρκεια της μέρας, καθώς και το φανταστικό gift bag με τα δώρα από τους χορηγούς μας!

Για τρίτη χρονιά, όπως σημειώνει η ομάδα, «σας περιμένουμε στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, για να ακούσουμε εμπνευσμένους ανθρώπους να μοιράζονται ιστορίες ζωής και επιτυχίας, και να μάθουμε επιτέλους, πώς εξυφαίνονται οι μύθοι!»

Άλλωστε, είναι όλοι φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four − two =