αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤηλεργασία με θέα τα χιόνια: Κάποιοι έφτιαξαν έναν γυάλινο κύβο στα βουνά (ΒΙΝΤΕΟ)

Τηλεργασία με θέα τα χιόνια: Κάποιοι έφτιαξαν έναν γυάλινο κύβο στα βουνά (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως θα σου φαινόταν να δουλεύεις με θέα… τα χιονισμένα βουνά; Η Coors Light αποφάσισε να φτιάξει ακριβώς αυτό, με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Τι έκανε; Έφτιαξε το Out-of-Office Office. Είναι ένας γυάλινος κύβος στην κορυφή των χιονισμένων βουνών του Κεμπέκ στον Καναδά. Είναι εξοπλισμένος με όσα χρειάζεται κάποιος για τις καθημερινές του δραστηριότητες.

Το φουτουριστικό γραφείο έχει φυσικά θέρμανση, Wifi και είναι πλήρως εξοπλισμένο με ηλεκτρική ενέργεια.

https://i0.wp.com/the-message.ca/wp-content/uploads/2021/02/Screen-Shot-2021-02-09-at-1.36.53-PM.png?fit=1620%2C902&ssl=1

Μάλιστα η εταιρία θα επιλέξει πέντε ”Quebecers” για να ”στελεχώνουν” τον κύβο στην κορυφή του βουνού για λίγες ώρες ο καθένας, μέσω ενός διαγωνισμού. Κάθε ένας από τους τυχερούς θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί μέσα στον κύβο για 4 ώρες. Με απολύμανση μεταξύ κάθε συνεδρίας, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα για τον Covid-19.

«Ο στόχος δεν ήταν απαραίτητα να κάνουμε τους ανθρώπους ακόμη πιο απομονωμένους από αυτού που είναι τώρα, αλλά να δημιουργήσουμε μια εντυπωσιακή εικόνα που θα ενθάρρυνε τους ανθρώπους να βγουν εκεί έξω», λένε οι δημιουργοί του Project.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι με ένα τέτοιο φόντο θα εντυπωσιάσεις και τους συνομιλητές σου στο Zoom.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + 5 =