αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤεχνικοί της Apple δημοσίευσαν ακατάλληλο περιεχόμενο από το iPhone 21χρονης φοιτήτριας- Αποζημίωση γίγας θα πληρώσει η εταιρία

Τεχνικοί της Apple δημοσίευσαν ακατάλληλο περιεχόμενο από το iPhone 21χρονης φοιτήτριας- Αποζημίωση γίγας θα πληρώσει η εταιρία

Πολλά εκατομμύρια πρέπει να πληρώσει η Apple, εξαιτίας της συμπροφοράς κάποιων τεχνικών της. Σύμφωνα με την “The Telegraph”, μια φοιτήτρια 21 ετών από το Όρεγκον, πήγε το τηλέφωνό της σε ένα κατάστημα επισκευής στην Καλιφόρνια το 2016 της Apple. Στη συνέχεια, δύο υπάλληλοι στο κομμάτι του i-repair δημοσίευσαν στο Facebook 10 φωτογραφίες που έδειχναν την φοιτήτρια την ώρα που γδύνονταν, μαζί και με ένα βίντεο που έκανε σεξ. Mε αυτό τον τρόπο προσωπικό υλικό της φοιτήτριας βγήκε στην δημοσιότητα.

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι το έκαναν έτσι ώστε να φαίνεται σαν να τα δημοσίευσε η ίδια.

Το επίμαχο υλικό αργότερα διαγράφηκε, αλλά μόνο όταν φίλοι της άτυχης γυναίκας, της είπαν για αυτές.

Πάντως, η Apple δεν κατονομάζεται ευθέως στην αγωγή της νεαρής, σε μια προσπάθεια συγκάλυψης του θέματος, ώστε να μην λάβει εκτεταμένες διαστάσεις. Ωστόσο έχει επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για την Apple.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι εργαζόμενοι που ήταν υπεύθυνοι για τη διαρροή ενός τόσο εξαιρετικά προσωπικού και ιδιωτικού υλικού απολύθηκαν. Ασαφές παραμένει και το ακριβές ποσό που κατέβαλλε η Apple ως αποζημίωση στη φοιτήτρια, όμως οι δικηγόροι της φαίνεται να ζήτησαν πέντε εκατομμύρια δολάρια για «σοβαρή συναισθηματική αγωνία».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 9 =