αρχικηVIRALΤεστ προσωπικότητας: Εσύ τι βλέπεις πρώτα σε αυτή την εικόνα;

Τεστ προσωπικότητας: Εσύ τι βλέπεις πρώτα σε αυτή την εικόνα;

Ένα τεστ προσωπικότητας έχει γίνει viral στο ίντερνετ. Τα δεδομένα απλά: Κοίτα την παραπάνω φωτογραφία. Τι παρατηρείς πρώτα σε αυτή; Στην συνέχεια πήγαινε παρακάτω, για να δεις τι σημαίνει η επιλογή σου, για την προσωπικότητα σου.

Το πρόσωπο

τι βλέπεις πρώτα

Αν είδες πρώτα το πρόσωπο, σημαίνει ότι προσπαθείς συνεχώς να δημιουργείς μια ιδανική εικόνα για τον εαυτό σου. Τα κομμάτια τα οποία συλλέγεις για να δημιουργήσεις αυτή την εικόνα μπορεί να είναι εξωτερικά, όπως η εμφάνισή σου, ο κύκλος σου, οι συνεργάτες σου, αλλά και πράγματα που έχουν αξία για σένα, όπως οι εμπειρίες σου και τα ταλέντα σου. Πολλές φορές, προσπαθείς πολύ για να χτίσεις για μια τέλεια εικόνα για σένα κι αυτό μπορεί να σε κάνει να ζεις μια ζωή μέσα στο άγχος για το τι πιστεύουν οι άλλοι.

Το δέντρο ή το σχήμα ενός εγκεφάλου

Στόχος σου είναι ν’ αποκτήσεις πολλές γνώσεις και προσπαθείς να κατανοήσεις τον κόσμο όσο περισσότερο μπορείς. Είσαι άνθρωπος που λατρεύεις να μαθαίνεις καινούρια πράγματα, ενώ είσαι λάτρης της ψυχολογίας.

Τα πουλιά

τι βλέπεις πρώτα

Θέλεις να ζεις μια ζωή ελεύθερος, όπως τη θέλεις εσύ, χωρίς να ορίζουν οι άλλοι πώς θα ζήσεις. Θέλεις να κάνεις πολλά ταξίδια και να εξερευνήσεις όσο το δυνατό περισσότερα μέρη μπορείς. Λατρεύεις τη φύση και νιώθεις ευτυχία όταν βρίσκεσαι κοντά της. Λίγο σε απασχολεί τι γνώμη έχουν οι άλλοι για σένα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 4 =