αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Public ξανά χτύπησαν: Αναζητούν πτυχιούχους με σύμβαση 1 μήνα

Τα Public ξανά χτύπησαν: Αναζητούν πτυχιούχους με σύμβαση 1 μήνα

Στην γνωστή τακτική της κινούνται για ακόμα μια φορά τα Public. Η γνωστή αλυσίδα αναζητά εργαζομένους με σύμβαση ενός μήνα, για την περίοδο που ανοίγουν τα σχολεία. Δηλαδή τα άτομα που θα προσληφθούν θα εργαστούν μέσα στο χρονικό διάστημα Αύγουστος- Σεπτέμβριος 2019. Στο It’s Possible έχουμε αναφερθεί ξανά στην συγκεκριμένη τακτική της εταιρίας, αφού το ίδιο είχε πράξει το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2018 και του 2017. Ενώ κάτι ανάλογο έχει γίνει και σε περιόδους Χριστουγέννων.

Το επίσης αξιοσημείωτο, είναι ότι τα Public θέλουν οι «εργαζόμενοι ενός μήνα» που θα προσλάβουν, να διαθέτουν πτυχίο (ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ΙΕΚ). Όπως σημειώνεται στο επίσημο site της εταιρίας, στα απαραίτητα προσόντα είναι επίσης ο ενθουσιασμός για την Τεχνολογία και τα προϊόντα Ψυχαγωγίας, και ο προσανατολισμός στην άψογη Εξυπηρέτηση του Πελάτη. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μιλάνε και Αγγλικά.

«Αν διαθέτετε πάθος, ευγένεια και χαμόγελο, τότε είστε οι άνθρωποι μας!» λέει η εταιρία.

Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα παράνομο εδώ. Ωστόσο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι εταιρίες σαν τα Public μάλλον πατούν πάνω στην ανάγκη των (πολλών) ανέργων. Αφού σε παλαιότερες εποχές θα ήταν απίθανο να βρουν πτυχιούχους που θα πήγαιναν να δουλέψουν ως πωλητές, με σύμβαση ενός μήνα, με μηδενικές προοπτικές ανάπτυξης και πιθανότατα έναν βασικό μισθό.

Να υπενθυμίσουμε επίσης, ότι τα Public έχουν βραβευτεί αρκετές φορές, για το HR τμήμα τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − five =