αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Public αναζητούν προσωπικό… για 1 μήνα. Και ακολουθεί τρολάρισμα στα social media

Τα Public αναζητούν προσωπικό… για 1 μήνα. Και ακολουθεί τρολάρισμα στα social media

Νέες θέσεις εργασίας άνοιξε η γνωστή αλυσίδα Public. Και που είναι το περίεργο, θα πει κάποιος. Δεν πρόκειται για προσλήψεις με συμβάσεις αορίστου χρόνου ή για διάστημα ενός έτους ή έστω 6 μηνών. Η εταιρία αναζητά εργαζομένους για την περίοδο έναρξης της νέας Σχολικής Χρονιάς. Δηλαδή, την περίοδο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, η εταιρία δημοσίευσε την εν λόγω αγγελία στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, αναφέροντας: «#JobΑlert στα Public, αναζητούμε εποχικό προσωπικό για την περίοδο έναρξης της νέας Σχολικής Χρονιάς. Η εργασία αφορά την περίοδο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου. Σε ενδιαφέρει; Μπες εδώ και στείλε μας online το βιογραφικό σου, σημειώνοντας την επιθυμητή σε εσένα περιοχή εργασίας». Και συνοδεύει την εν λόγω ανάρτηση, με μια φωτογραφία που έχει τη φράση «ευκαιρίες καριέρας».

Επειδή όμως, όπως είναι λογικό, οι καριέρες δεν χτίζονται μέσα σε περίπου 1 μήνα, ακριβώς κάτω από την FB ανάρτηση, ξεκίνησε ένα ιδιαίτερο τρολάρισμα από τους χρήστες. «Έναν ολόκληρο μηνά; Που να πρωτοξοδεψουμε τον μισθό», «Βιογραφικό βαρβάτο φαντάζομαι» και «Ευκαιρίες καριέρας με το εποχικό δεν κολλάει dear», είναι μερικά από τα σχόλια. Ενώ γίνεται συζήτηση και για τους μισθούς.

#JobΑlert στα Public, αναζητούμε εποχικό προσωπικό για την περίοδο έναρξης της νέας Σχολικής Χρονιάς. Η εργασία αφορά τη…

Posted by Public on Montag, 26. Juni 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 3 =