αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα My market ξεκίνησαν delivery μέσω της Wolt

Τα My market ξεκίνησαν delivery μέσω της Wolt

Με καθυστέρηση περίπου δύο ετών ξεκίνησε τελικά η συνεργασία ανάμεσα στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ My market (συμφερόντων Παντελιάδη) και στη Wolt όσον αφορά τη διανομή προϊόντων της πρώτης από τη δεύτερη, καθώς εδώ και λίγες ημέρες μέσω της δημοφιλούς ψηφιακής πλατφόρμας μπορεί κάποιος να παραγγείλει και να παραλάβει προϊόντα από την αλυσίδα My market. Όπως σημειώνει η Καθημερινή, για την ώρα εξυπηρετούνται κάποιες περιοχές της Αθήνας μόνο από το κατάστημα της αλυσίδας στους Αμπελοκήπους και μελλοντικά αναμένεται να ενταχθούν στην πλατφόρμα και άλλα καταστήματα της αλυσίδας προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές σε περισσότερες περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι την άνοιξη του 2020 είχαν ξεκινήσει συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για την έναρξη πιλοτικής συνεργασίας, η οποία όμως δεν προχώρησε τότε. Ωστόσο, η Wolt και ο όμιλος ΜETRO AEBE, στον οποίο ανήκει η αλυσίδα My market, ξεκίνησαν συνεργασία πριν από μερικούς μήνες σε άλλο επίπεδο. Συγκεκριμένα, ο όμιλος έγινε βασικός προμηθευτής της Wolt Market, της υπηρεσίας λιανικής που έχει ξεκινήσει η πλατφόρμα στην Ελλάδα από τον περασμένο Απρίλιο. Σε ρεπορτάζ στις αρχές Δεκεμβρίου η «Κ» είχε αποκαλύψει τις προθέσεις της Wolt να συνεργαστεί με μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ για τη διανομή των προϊόντων τους, καθώς μια τέτοια δραστηριότητα θεωρείται ότι δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά προς την υπηρεσία Wolt Market, αλλά συμπληρωματικά σε αυτήν.

Μέσω του καταστήματος Μy market των Αμπελοκήπων καλύπτονται πάντως αρκετές περιοχές, όχι μόνο του κέντρου της Αθήνας, όπως ο Χολαργός, το Χαλάνδρι, το Νέο Ψυχικό, ο Βύρωνας, το Γαλάτσι κ.ά. Το ύψος της ελάχιστης παραγγελίας είναι 20 ευρώ, ενώ προβλέπεται κόστος διανομής 3 ευρώ. Η διανομή των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9 π.μ. έως 8 μ.μ. και το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Την Κυριακή δεν γίνονται διανομές προϊόντων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + eleven =