αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Mikel «αποβιβάζονται» σε Ρωσία και Γερμανία

Τα Mikel «αποβιβάζονται» σε Ρωσία και Γερμανία

Συνεχίζεται η ανάπτυξη μέσω franchise των Mikel σε νέες αγορές του εξωτερικού, καθώς κατά το προσεχές χρονικό διάστημα η θεσσαλική Mikel Coffee Company που εδρεύει στη Λάρισα πρόκειται να εισέλθει σε Ρωσία και Γερμανία.

Σε ότι αφορά τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της επιχείρησης, εξετάζεται η είσοδος και η δημιουργία νέων καταστημάτων σε Nιου Τζέρσεϋ και Μανχάταν. Η αλυσίδα διαθέτει ήδη δύο καταστήματα στην Μασαχουσέτη, ενώ ετοιμάζει και ένα ακόμη κατάστημα αυτή την περίοδο, το οποίο θα έχει έδρα στη Βοστώνη. Το σύνολο των συγκεκριμένων καταστημάτων λειτουργεί στις συγκεκριμένες αγορές μέσω franchise.

Επί του παρόντος το διεθνές δίκτυο καταστημάτων της Mikel διαθέτει ευρύτατη παρουσία στο εξωτερικό, ενώ σε ό,τι αφορά την Ελλάδα η αλυσίδα διαθέτει 204 καταστήματα. Ενδιαφέρον ωστόσο έχει το γεγονός, ότι παρά την παρουσία που διαθέτει η Mikel στην ευρωπαϊκή γεωγραφική επικράτεια, πρόκειται να λειτουργήσει και νέα καταστήματα σε δύο αγορές, στις οποίες αυτή τη στιγμή δεν είναι παρούσα. Πρόκειται για τη Γερμανία αλλά και τη Ρωσία, δύο χώρες τις οποίες εξετάζει αυτή την περίοδο η εταιρεία, προκειμένου να επεκτείνει και σε αυτές το δίκτυό της κατά το προσεχές χρονικό διάστημα.

Σε ό,τι αφορά την Αυστραλία, όπου η Mikel Coffee Company είναι παρούσα με δύο καταστήματα στο Σίδνεϋ, πρόκειται σύντομα να δημιουργήσει ένα ακόμη είτε στο Σίδνεϋ, είτε στην Μελβούρνη, με πιθανότερη επιλογή να θεωρείται – αυτή τη στιγμή – η δεύτερη. Aς σημειωθεί ότι προ ολίγων ημερών πραγματοποιήθηκε το άνοιγμα για το δεύτερο κατάστημα στο Σίδνεϋ.

Tαυτόχρονα, η εταιρεία πρόκειται να ανοίξει και ένα ακόμη κατάστημα στα Εμιράτα, όπου επί του παρόντος διαθέτει οκτώ σημεία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =