αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα McDonald’s κάνουν προσλήψεις, ενώ έχουν ανοιχτό και πρόγραμμα εκπαιδευόμενων διευθυντών

Τα McDonald’s κάνουν προσλήψεις, ενώ έχουν ανοιχτό και πρόγραμμα εκπαιδευόμενων διευθυντών

Θα ήθελες να εργαστείς σε κάποιο εστιατόριο των McDonald’s στην Ελλάδα; Τότε ίσως αξίζει να συμπληρώσεις την σχετική φόρμα που έχει διαθέσιμη η γνωστή αλυσίδα. «Στα McDonald’s βρισκόμαστε σε διαρκή αναζήτηση νέων ανθρώπων που θα γίνουν μέλη της συναρπαστικής ομάδα μας. Γίνε κι εσύ μέλος αυτής της ομάδας!», τονίζει η εταιρία.

Παράλληλα, είναι ανοιχτό το πρόγραμμα εκπαιδευόμενων διευθυντών. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη πολλαπλών δεξιοτήτων  που είναι απαραίτητες για την αποδοτική και αποτελεσματική διοίκηση ενός εστιατορίου, ενώ περιλαμβάνει πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση, που υποστηρίζεται από μαθήματα και σεμινάρια σε τοπικά και διεθνή εκπαιδευτικά κέντρα.

Ο ιδανικός υποψήφιος είναι άτομο με:

• Αυτοπεποίθηση και εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες στα ελληνικά και στα αγγλικά

• Προσανατολισμό στον πελάτη, και μεταδοτικότητα απέναντι στις ομάδες τους.

• Ικανότητα επίδειξης επιδόσεων υψηλού επιπέδου

• Με λογική σκέψη

• Ικανότητα να φέρουν σε πέρας πολλαπλές εργασίες και να αποτελούν παράδειγμα για την ομάδα τους. Πτυχίο πανεπιστημίου, επαγγελματική εκπαίδευση ή ανάλογη εμπειρία, επιθυμητά αλλά όχι απαραίτητα.

«Αν ενδιαφέρεσαι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο yourtalentmcd@gr.mcd.gr, εξηγώντας μας γιατί  πιστεύεις  πως είσαι κατάλληλος για τη θέση. Μην παραλείψεις να επισυνάψεις στο email σου ένα αντίγραφο του βιογραφικού σου σημειώματος», λέει η εταιρία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + two =