αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Lidl πάνε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ και πωλούν προϊόντα στη μισή τιμή από τους ανταγωνιστές

Τα Lidl πάνε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ και πωλούν προϊόντα στη μισή τιμή από τους ανταγωνιστές

Η γερμανική εταιρία σουπερμάρκετ ανακοίνωσε πως στις 15 Ιουνίου θα ανοίξει τα πρώτα της καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η εταιρία θα ανοίξει 20 καταστήματα αυτό το καλοκαίρι στη Βιρτζίνια, τη Βόρεια Καρολίνα και την Νότια Καρολίνα. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι σχεδιάζει να έχει μέχρι και 100 καταστήματα σε όλο το μήκος της Ανατολικής Ακτής και να έχει δημιουργήσει συνολικά 5.000 θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με το MarketWatch, πέρυσι η Lidl είχε ανακοινώσει πως σκόπευε να ανοίξει τα καταστήματά της το 2018.

Η εταιρία μετρά ήδη περίπου 10.000 καταστήματα σε 27 χώρες της Ευρώπης. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, άνοιξε τα κεντρικά της γραφεία στην κομητεία Άρλινγκτον τον Ιούνιο του 2015.

Σύμφωνα με την εταιρία, τα αγαθά και τα φρέσκα προϊόντα της θα είναι στη μισή τιμή σε σχέση με τα άλλα αμερικανικά σουπερμάρκετ.

Μεταξύ άλλων, προσπαθεί να διαφοροποιηθεί από τους Αμερικανούς ανταγωνιστές με πιστοποιημένα φρέσκα και κατεψυγμένα θαλασσινά, με βιολογικά και χωρίς γλουτένη προϊόντα, αλλά και με το γεγονός ότι τα προϊόντα της ομώνυμης μάρκας δεν θα έχουν συνθετικά χρώματα, τρανσ-λιπαρά οξέα και όξινο γλουταμινικό νάτριο.

Πηγή: Euro2day.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + five =