αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Lidl ανοίγουν νέο κατάστημα στον Άγιο Δημήτριο- Θα εφαρμόσουν για πρώτη φορά στην Ευρώπη ένα νέο μοντέλο

Τα Lidl ανοίγουν νέο κατάστημα στον Άγιο Δημήτριο- Θα εφαρμόσουν για πρώτη φορά στην Ευρώπη ένα νέο μοντέλο

Στις 2 Νοεμβρίου θα εγκαινιάσει η Lidl Hellas το νέο ανακαινισμένο διώροφο κατάστημα στον Άγιο Δημήτριο, το οποίο αποτελεί ένα από τα πρότυπα καταστήματα της Lidl σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στοχεύει να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών των αστικών κέντρων.

Όπως διαβάζουμε στο Economy365.gr, το κατάστημα διαθέτει 84 θέσεις στάθμευσης σε υπόγειο χώρο και είναι το πρώτο κατάστημα Lidl στην Ευρώπη, το οποίο αποτελείται από δύο επίπεδα, συνολικής έκτασης 1.348 τμ. Οι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεσή τους φρέσκα προϊόντα και προϊόντα πρωινού στο ισόγειο καθώς και τα ξηρά και προϊόντα εβδομαδιαίων προσφορών στον 1ο όροφο.

Ο αναβαθμισμένος χώρος πώλησης του νέου καταστήματος στοχεύει στην καλύτερη παρουσίαση της ποικιλίας και στη βέλτιστη πλοήγηση του πελάτη στο κατάστημα. Θεματικές γωνιές οριοθετούν ξεκάθαρα το μανάβικο, τον φούρνο, το κρεοπωλείο και ιχθυοπωλείο, την κάβα και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × four =