αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα KFC «αποβιβάζονται» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τα KFC «αποβιβάζονται» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ανοίγουν κατάστημα τα KFC. Όπως μεταδίδει το typosthes.gr, το κατάστημα θα στεγαστεί στο πρώην εμβληματικό κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας, όπου έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στον ισόγειο χώρο και σύντομα θα αλλάξει τελείως χαρακτήρα και θα μετατραπεί σε κατάστημα εστίασης.

Η αμερικανική αλυσίδα τα τελευταία χρόνια έχει σταθερά επενδύσει και ενισχύσει την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, εκτός από το κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Cosmos που προϋπήρχε, εστιατόριο KFC άνοιξε και στο εμπορικό κέντρο One Salonica στη δυτική είσοδο της πόλης.

Πλέον, η εταιρεία πίσω από την παγκόσμια αλυσίδα, η Food Plus ΑΕΒΕ, κάνει την είσοδό της και στο κέντρο της πόλης, σε ένα εμβληματικό σημείο με το εν λόγω κατάστημα να είναι η «ναυαρχίδα» των τριών εστιατορίων που πλέον εξυπηρετούν τη Θεσσαλονίκη από τα δυτικά μέχρι τα ανατολικά.

Tο εστιατόριο των KFC προβλέπεται να έχει μεγάλο χώρο για drine in, ενώ θα λειτουργεί και ως take away σημείο και με delivery για όλο το κέντρο της πόλης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =