αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Jumbo το έκαναν πάλι: Άλλαξαν ξανά γνώμη, έβγαλαν ανακοίνωση 11 το βράδυ και κλείνουν τα καταστήματα στις «κόκκινες» περιοχές

Τα Jumbo το έκαναν πάλι: Άλλαξαν ξανά γνώμη, έβγαλαν ανακοίνωση 11 το βράδυ και κλείνουν τα καταστήματα στις «κόκκινες» περιοχές

Μοιάζει με… φάρσα, είναι όμως πραγματικότητα: Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, τα Jumbo άλλαξαν πάλι γνώμη και ανακοίνωσαν ότι τελικά τα φυσικά καταστήματα τους στις «κόκκινες» περιοχές θα παραμείνουν κλειστά από αύριο. Ούτε click inside, ούτε click away.

Ανάρτηση που ανέβηκε στις 11 το βράδυ στην επίσημη Facebook Page της αλυσίδας αναφέρει το εξής:

«Τα καταστήματα Jumbo στις κόκκινες περιοχές (Αττική, Χαλκίδα και Πάτρα) αναστέλλουν την λειτουργία τους από την Πέμπτη 4/2 και μέχρι την πλήρη επαναλειτουργία της υπηρεσίας click inside σε όλο το εύρος των προϊόντων.

Tα καταστήματα σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα θα λειτουργούν κανονικά χωρίς ραντεβού!

Το e-shop μας θα συνεχίσει να εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα- και τις κόκκινες περιοχές!

(*) Τα click away θα παραδοθούν όπως έχουν προγραμματιστεί».

Τις τελευταίες ημέρες είδαμε τα Jumbo να… αλλάζουν γνώμη αρκετές φορές, ανακοινώνοντας την μία στιγμή το άνοιγμα των καταστημάτων τους στις «κόκκινες» περιοχές, και την άλλη στιγμή το κλείσιμο. Στο επίσημο website της αλυσίδας ανεβοκατεβαίνουν οι ανακοινώσεις, και ουσιαστικά κάθε νέα ανακοίνωση που βγαίνει αναιρεί την προηγούμενη. Αυτή τη στιγμή πάντως αναγράφεται στο e-jumbo.gr ότι τα καταστήματα των Jumbo θα παραμείνουν κλειστά στις «κόκκινες» περιοχές.

Μένει να δούμε αν θα αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες ημέρες…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 1 =