αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Jumbo ανέβασαν αγγελία εργασίας στο Facebook και έγινε… χαμός από αρνητικά σχόλια

Τα Jumbo ανέβασαν αγγελία εργασίας στο Facebook και έγινε… χαμός από αρνητικά σχόλια

Ανοιχτές θέσεις εργασίας έχουν αυτή την περίοδο τα Jumbo, και αποφάσισαν να αναρτήσουν την σχετική αγγελία στο Facebook. Μια κίνηση που μάλλον δεν ήταν η ιδανική, αφού ακριβώς κάτω από το ποστ μαζεύτηκαν πολλά αρνητικά σχόλια.

Μέσα σε μερικές ώρες, η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 100 σχόλια. Βεβαίως υπάρχουν και κάποιοι που σημειώνουν ότι η πρακτική των Jumbo – τουλάχιστον σε ότι αφορά τους μισθούς- είναι απολύτως νόμιμη στην Ελλάδα. Μερικά χαρακτηριστικά σχόλια:

6ωρη εργασία 360 ευρώ καθαρά… Είχαν το θράσος να με ρωτήσουν πως μου φαίνεται ο μισθός.

Σαν πρώην υπάλληλος 4ωρη με όντως μισθό για γέλια αφού έχω 6 χρόνια προ του 12 προϋπηρεσία…Έχω να πω σε όσους κατηγορείτε το jumbo πως παιδιά είναι απόλυτα νόμιμος σε όλα ακόμα και στον χαμηλό μισθό που δίνει..εφόσον το κράτος έχει δώσει το οκ για αυτούς τους μισθούς αυτός απλά κάνει την δουλειά του…και πολύ απλά σου λέει αυτό είναι θες;;δεν θες;;αν όχι ευχαριστώ..

Γιατί συνέχεια αναζητάτε προσωπικό? Ίσως γιατί κάθε μήνα απολύετε όσους είναι κ παλαιότερους ?!

Τα λεφτά που δίνει είναι για γέλια. Μια τέτοια επιχείρηση που βγάζει τα εκατομμύρια κάθεται και δίνει ψίχουλα σε υπαλλήλους.

Καλά είναι για ένα τρίμηνο μέχρι απόκριες που έχει φόρτο και μετά γεια σας…

Εργασιακός μεσαίωνας στα μαγαζιά σας…

Γιατί αφού τα τζάμπο έχουν και σαρκαστική διάθεση και άπλετο χιούμορ…δεν γράφουν ότι ζητούνται κορόιδα…??

Χειρότερη εταιρία ever !!!!!!!!!!!!!! Μακράν αλλά αν δεν αγοράζαμε τις βλακείες του jumbo και το κλεινε θα σου έλεγα εγώ!!

Γαλέρα.

Τρέξτε θα περάσετε τέλειες ώρες εργασίας.

Στο Παγκράτι τα παιδιά που είχαν εργατικό ατύχημα ακόμα να τα αποζημιώσετε!!

Οι μισθοί που δίνουν είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα νόμιμα.Το πρόβλημα δεν ξεκινά από την κάθε εταιρεία αλλά από το κράτος. Έχουμε μισθούς μιας πτωχευμένης χώρας και αυτό είναι υπέρ της κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος της.

Δεν πιστευω να θέλουν και λεφτά αυτοί που κάνουν αίτηση, εχω ακουσει ότι καλοπληρωνετε…

Πωλήτης/τρια και ταμίας μοιάζεις golden boy μπροστά στην αποθήκη. Καλύτερα δουλειά στην υπόγα, παρά αποθήκη στον κ. Τζάμπο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − 7 =