αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Jumbo άνοιξαν κατάστημα μέσα… σε κάστρο (ΦΩΤΟ)

Τα Jumbo άνοιξαν κατάστημα μέσα… σε κάστρο (ΦΩΤΟ)

Τα Jumbo έχουν »αποβιβαστεί» εδώ και λίγο χρονικό διάστημα στο Ισραήλ. Η αλυσίδα άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην λεγόμενη ”πόλη των βασιλέων” Ειλάτ. Στόχος είναι η επέκταση του brand και σε άλλες πόλεις στη χώρα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Το Ειλάτ είναι η νοτιότερη πόλη του Ισραήλ, ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της χώρας και η αλυσίδα βρέθηκε εκεί μέσω του franchisee, Fox Group. Στο site του Ομίλου υπάρχει ήδη η σχετική σελίδα για τα Jumbo, με τις φωτογραφίες από το κατάστημα στο Ισραήλ.

Μάλιστα το εν λόγω κατάστημα δεν θυμίζει τίποτα από τα Jumbo όπως τα γνωρίζουμε στην Ελλάδα, καθώς είναι σαν κάστρο, εναρμονισμένο με το υπόλοιπο τοπίο. Περιλαμβάνει δύο ορόφους και έχει έκταση 10.000 τ.μ.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της διοίκησης των Jumbo, εντός του 2023 αναμένεται να λειτουργήσουν ένα μισθωμένο υπέρ-κατάστημα στο κέντρο της πόλης Plovdiv στη Βουλγαρία, ένα ιδιόκτητο υπέρ-κατάστημα στην πόλη Iasi στη Ρουμανία, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει και η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος στη Ρουμανία.

Όσον αφορά στο νέο υπέρ-κατάστημα στην Κύπρο, αναμένεται να λειτουργήσει προς το τέλος του 2023 ή κατά το πρώτο τετράμηνο του 2024.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 19 =