αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα H&M εγκαινίασαν online πλατφόρμα και πουλάνε second-hand ρούχα σε χαμηλές τιμές

Τα H&M εγκαινίασαν online πλατφόρμα και πουλάνε second-hand ρούχα σε χαμηλές τιμές

Η διάσημη αλυσίδα H&M εγκαινίασε μια πλατφόρμα μεταπώλησης ρούχων σε συνεργασία με την εταιρεία ThredUp, που δραστηριοποιείται ήδη σε αυτό τον τομέα, καθώς οι παγκόσμιες εταιρείες ένδυσης προσπαθούν να μειώσουν τα απόβλητα ρούχων που παράγουν και να αξιοποιήσουν μια πιθανή νέα πηγή εσόδων.

Η H&M ξεκίνησε την πλατφόρμα μεταπώλησης στην αγορά των ΗΠΑ, η οποία θα έχει την ονομασία H&M Pre-Loved, την Τρίτη (14/3) με περίπου 30.000 είδη μεταχειρισμένων γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων και αξεσουάρ στο hm.thredup.com. Ο παγκόσμιος παίκτης του fast fashion, είναι ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής που πουλά μεταχειρισμένα ρούχα και αξεσουάρ μέσω της πλατφόρμας μεταπώλησης του ThredUp.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον για τους καταναλωτές του brand θα είναι η κατηγορία “Collabs”. Εκεί θα μπορούν να βρουν κομμάτια από τις πολλές διάσημες συνεργασίες της αλυσίδας και τις σειρές των guest designers από τα περασμένα χρόνια.

«Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη για τον αντίκτυπο που έχει η μόδα στο κλίμα και το περιβάλλον», δήλωσε η Abigail Kammerzell, επικεφαλής του τμήματος βιωσιμότητας της H&M στη Βόρεια Αμερική. Επιχειρηματικά μοντέλα όπως αυτό μπορούν να βοηθήσουν «να μειώσουν και να περιορίσουν αυτόν τον αρνητικό αντίκτυπο, ενώ θα συνεχίσουν να προσφέρουν μόδα και στυλ στους πελάτες μας», είπε, σύμφωνα με το Bloomberg.

Μένει να δούμε πότε η εν λόγω υπηρεσία της αλυσίδας θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × three =