αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα Google Maps ξεκινούν να εμφανίζουν τα φανάρια

Τα Google Maps ξεκινούν να εμφανίζουν τα φανάρια

Πριν λίγο καιρό η Google έδωσε σημαντικές βελτιώσεις την απεικόνιση λεπτομερειών στους Google Maps, ενώ ήδη γνωρίζαμε ότι έχει ξεκινήσει τις δοκιμές για την προβολή φαναριών στους δρόμους. Μετά από την ολοκλήρωση των δοκιμών, η εταιρεία πλέον πέρασε και στην πράξη με τη διάθεση του νεότερου update της εφαρμογής της.

Συγκεκριμένα, η Google θα παρέχει προβολή των φαναριών σε αρκετές πόλης των Ηνωμένων Πολιτειών, τόσο στην εφαρμογή της για Android όσο και για συσκευές iOS. Το εν λόγω update αφορά μόνο φανάρια σε διασταυρώσεις προς το παρόν, χωρίς όμως να είναι ικανή η εφαρμογή ακόμα να δείχνει την κατάσταση των φαναριών σε πραγματικό χρόνο, κάτι που ευελπιστούμε να δούμε σε μελλοντική αναβάθμιση.

Τα εικονίδια των φαναριών εμφανίζονται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να ενεργοποιήσει την επιλογή χειροκίνητα. Επίσης, δε γνωρίζουμε αν το εν λόγω χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη, καθώς ακόμα και στην Αμερική δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις πολιτείες. Μην ξεχνάμε ότι ήδη η Google γνωρίζει που βρίσκονται τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα φανάρια παγκοσμίως, οπότε είναι θέμα χρόνου να το δούμε και σε περισσότερες χώρες.

Πηγή: techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − three =