αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα Google Maps εμφανίζουν την κίνηση γύρω από το σπίτι σου, χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή

Τα Google Maps εμφανίζουν την κίνηση γύρω από το σπίτι σου, χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή

Τα Google Maps εισάγουν ένα νέο widget για Android που θα κάνει το εξής: Θα εμφανίζει live την κυκλοφορία στους δρόμους γύρω σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο widget από την οθόνη κλειδώματος χωρίς να χρειάζεται να μπείτε στην εφαρμογή.

Τα Google Maps παρέχουν ήδη εκτιμώμενους χρόνους άφιξης και ταξιδιού και υποδεικνύουν πότε υπάρχει λιγότερη ή μεγαλύτερη συμφόρηση στη διαδρομή σας με κίτρινα/πορτοκαλί/κόκκινα χρώματα. Το live traffic widget θα είναι ένα πρόσθετο, φιλικό προς τον χρήστη εργαλείο για τους χρήστες, για να τους δώσει μια καλύτερη ιδέα για το πόσο κίνηση θα έχει μια περιοχή σε περίπτωση που χρειαστεί να προσαρμόσουν/αλλάξουν την χρονική στιγμή που θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι ή ακόμα και τις διαδρομές τους για να αποφύγουν την κίνηση, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν η εφαρμογή.

Το widget θα λειτουργεί με μεγέθυνση και σμίκρυνση για να δείτε την κίνηση σε μια συγκεκριμένη περιοχή χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξετε τον ευρύτερο χάρτη της εφαρμογής. Παλαιότερα έπρεπε να ανοίξετε την εφαρμογή για να δείτε την κατάσταση της κυκλοφορίας, αλλά τώρα μπορείτε να τη δείτε με μια ματιά απευθείας από την αρχική σας οθόνη.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =