αρχικηVIRALΤα Burger King δίνουν μεγάλο χρηματικό ποσό σε όποιον δοκιμάσει το νέο τους burger και το ανεβάσει στα social media

Τα Burger King δίνουν μεγάλο χρηματικό ποσό σε όποιον δοκιμάσει το νέο τους burger και το ανεβάσει στα social media

Λένε ότι οι καλές ιδέες προκύπτουν… όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα. Τα Burger King στην Βρετανία διαπίστωσαν ότι τα burger με κοτόπουλο δεν κερδίζουν τους πελάτες, σημειώνοντας χαμηλές πωλήσεις. Κάπως έτσι, τα στελέχη της εταιρίας βρήκαν έναν «τρελό» τρόπο για να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Όπως εξηγεί στο παρακάτω βίντεο ο CEO, Άλασνταϊρ Μέρντοκ, η εταιρία αποφάσισε να τρέξει έναν διαγωνισμό. Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να ανεβάσει ένα βίντεο στα social media, στο οποίο θα τρώει ένα burger με κοτόπουλο, των Burger King φυσικά. Βάζοντας το hashtag #BK20KBITE. Ένα μεγάλος νικητής θα κερδίσει 20.000 λίρες, με το deadline για τις αιτήσεις να είναι στις 16 Σεπτεμβρίου. Δυστυχώς για εμάς, παρόλο που τα Burger King έχουν έρθει στην Ελλάδα, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός ισχύει μόνο για τους πολίτες της Βρετανίας. Αν πάντως μένεις εκεί, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους ΕΔΩ και να μπεις στο παιχνίδι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − five =