αρχικηVIRALΤα bungalows που έρχονται… στην Γλυφάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα bungalows που έρχονται… στην Γλυφάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Προχωράει η επένδυση για το 5άστερο ξενοδοχείο στα Αστέρια Γλυφάδας, καθώς προχωρούν οι εργασίες και το νέο One & Only Aesthesis αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του σε ένα περίπου χρόνο από σήμερα, όπως σημειώνει το bizness.gr.

Το έργο αφορά την επανάχρηση και εκσυγχρονισμό της ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων, δυναμικότητας 400 κλινών, στην έκταση της επένδυσης όπου βρίσκονταν τα ιστορικά Αστέρια Γλυφάδας.

Σύμφωνα με την αρχιτεκτονική μελέτη, προβλέπεται η δημιουργία 115 πολυτελών δωματίων, 14 τουριστικές κατοικίες, 12 σουίτες, εκθεσιακός χώρος και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, 2 εστιατόρια, αρχαιολογικοί περίπατοι, χώροι δραστηριοτήτων για παιδιά και εφήβους, κέντρο αναζωογόνησης.

Τόσο στα καταλύματα, τα κτίσματα και τις βοηθητικές εγκαταστάσεις, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο χρησιμοποιούνται φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και επαναχρησιμοποιείται ό,τι μπορεί να αξιοποιηθεί.

Η συνολική κάλυψη κτιρίων θα είναι μικρότερη από το 1% της έκτασης, λιγότερο από 28.000 τ.μ. εκ των οποίων τα 20.000 τ.μ. αφορούν ήδη υφιστάμενα κτίρια.

Η επένδυση υπολογίζεται σε 60 εκ. ευρώ και θα δημιουργήσει 1.000 θέσεις εργασίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 6 =