αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 7 πράγματα που κάνουν διαφορετικά οι πετυχημένοι επιχειρηματίες

Τα 7 πράγματα που κάνουν διαφορετικά οι πετυχημένοι επιχειρηματίες

Τελικά, τι κάνουν διαφορετικά οι πετυχημένοι επιχειρηματίες; Είναι μια ερώτηση πολλών εκατομμυρίων ή δισεκατομμυρίων δολαρίων. Και αν η απάντηση ήταν προφανής, τότε όλοι ίσως θα ήμασταν πολύ πλούσιοι. Ωστόσο, η global growth markets leader της εταιρίας EY, Annette Kimmitt, λέει πως όλα καταλήγουν σε 7 βασικούς παράγοντες. Και τους παραθέτει στο CNBC.

Η Kimmitt έχει περάσει τα τελευταία 30 χρόνια συμβάλλοντας στην ανάπτυξη αρκετών startups σε εταιρίες που αξίζουν δισεκατομμύρια δολάρια. Τα ευρήματά της βασίζονται σε feedback από περίπου 250 από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες που πέρασαν από τα χέρια της. Κάπως έτσι, δίνει την δική της απάντηση στο τι κάνουν διαφορετικά οι πετυχημένοι επιχειρηματίες.

Υπάρχουν 7 βασικοί πυλώνες

Πελάτης: Εστίαση όχι στο ίδιο το προϊόν, αλλά στο πως το βλέπει ο πελάτης. «Για τις καλύτερες επιχειρήσεις, ο πελάτης είναι το επίκεντρο όλων όσων κάνουν», τονίζει η Annette Kimmitt.

Άνθρωποι, συμπεριφορές και κουλτούρα: Για να φτάσεις στην επιτυχία, χρειάζεσαι τους σωστούς ανθρώπους. Που θα έχουν το ίδιο όραμα με εσένα.

Τεχνολογία: Επένδυσε συνεχώς στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες. Για να αντέξεις στο ανταγωνισμό.

Λειτουργίες: Μην σκέφτεσαι μόνο την πρόοδο, αλλά δες το πως γίνονται οι ευρύτερες λειτουργίες στην επιχείρηση. Και να ευθυγραμμίζονται με την εταιρία σας.

Χρηματοδότηση και οικονομικά: Επίσης πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο του πλάνου σας. Χωρίς αυτά η εταιρίας σας δεν θα φτάσει μάλλον σε μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Συνεργασίες: Δες την αγορά και ψάξε για συνεργασίες. Μπορούν να σε βοηθήσουν να καλύψεις τα δικά σου κενά και να αναπτυχθείς.

Ρίσκο: Να είσαι ενήμερος για τα ρίσκα που μπορούν να βλάψουν την επιχείρηση σου. «Οι καλύτεροι επιχειρηματίες δεν φοβούνται γι ‘αυτούς, αλλά ελαχιστοποιούν τις επιπτώσεις τους», τονίζει η Annette Kimmitt.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − six =