αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 7 βήματα για να ξεκινήσεις μια επιχείρηση χωρίς να έχεις εμπειρία: Εξηγεί ένας διάσημος επενδυτής

Τα 7 βήματα για να ξεκινήσεις μια επιχείρηση χωρίς να έχεις εμπειρία: Εξηγεί ένας διάσημος επενδυτής

Το έχουμε δει αρκετές φορές: Ανθρώπους σε πολύ μικρή ηλικία να ξεκινούν ένα project και αυτό να εξελίσετε σε μια πολύ μεγάλη επιχείρηση. Πάμε να δούμε την αρχή. Άλλωστε, το βασικό στο ξεκίνημα είναι να έχεις μια ιδέα και να καταφέρεις να την μετατρέψεις σε κάτι που δουλεύει επιχειρηματικά. Έστω και σε αρχικό στάδιο.

Ο διάσημος επενδυτής και σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων, Tai Lopez, παραθέτει τις δικές του συμβουλές. Ο ίδιος πιστεύει φυσικά, ότι με τα τεχνολογικά δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας πλέον, μπορούμε από μια απλή ιδέα, να φτάσουμε να κάνουμε πωλήσεις σε πελάτες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αλλά οι περισσότεροι δεν τολμούν να κάνουν καν την αρχή, όπως λέει ο Lopez, μιλώντας στο Entrepreneur.com. Κάτι που είναι λάθος, αφού στην εποχή μας μπορείς να ξεκινήσεις μια επιχείρηση, χωρίς να έχεις εμπειρία, και με σωστές κινήσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορεί και όχι, αλλά αξίζει να προσπαθήσεις. Ο Tai Lopez παραθέτει τις 7 κινήσεις που πρέπει να κάνεις, για να τα καταφέρεις.

1- Βρες μια ιδέα που δουλεύει για εσένα

2- Εντόπισε τα trends

3- Κάνε γρήγορα launch (ακόμα κι αν δεν είσαι τέλειος)

4- Κάνε pivots ανάλογα με το τι θέλουν οι πελάτες

5- Βελτιστοποίησε τις τιμές σου (ούτε πολύ ψηλά, ούτε πολύ χαμηλά)

6- Scale

7- Βρες έναν coach ή μέντορα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 12 =