αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 5 βήματα για να απελευθερώσεις την δημιουργικότητα σου και να λύσεις τα μεγάλα προβλήματα

Τα 5 βήματα για να απελευθερώσεις την δημιουργικότητα σου και να λύσεις τα μεγάλα προβλήματα

Προβλήματα υπάρχουν παντού γύρω μας. Για να καταφέρεις να τα λύσεις, πρέπει να έχεις δημιουργική σκέψη. Η κατανόηση αυτού του δεδομένου είναι σημαντική, επειδή η δημιουργική σκέψη είναι μία από τις πιο χρήσιμες δεξιότητες που μπορείτε να αποκτήσετε. Δεν είναι τυχαίο, ότι σχεδόν όλες οι μεγάλες ιδέες ακολουθούν μια παρόμοια διαδικασία, από την αρχική σύλληψη τους μέχρι να γίνουν πράξη.

Ποια είναι τα βήματα; Εκεί ακριβώς εστιάζει το Entrepreneur.com. Και παρουσιάζει τα 5 βήματα για να απελευθερώσεις την δημιουργικότητα σου και να λύσεις τα μεγάλα προβλήματα.

1# Συνέλεξε το νέο υλικό. Δες πρώτα τα δεδομένα που σχετίζονται με την εργασία που θέλεις να κάνεις. Και δες τι ιδέες μπορούν να προκύψουν.

2# Σκέψου τι μπορείς να κάνεις με τα υλικά. Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, σκεφτείτε όσα έχετε μάθει εξετάζοντας τα γεγονότα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και πειραματιστείτε με την τοποθέτηση διαφόρων ιδεών μαζί.

3# Άσε το πρόβλημα μακριά. Ναι, στην συνέχεια μείνε μακριά από το πρόβλημα που θες να λύσεις. Και «καθάρισε» το μυαλό σου κάνοντας κάποια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί.

4# Η ιδέα θα επιστρέψει σε εσένα. Μετά από λίγο η ιδέα θα επιστρέψει στο μυαλό σου, και τότε θα μπορείς να εργαστείς δημιουργικά πάνω σε αυτή. Και θα είσαι γεμάτος ενέργεια.

5# Ανέπτυξε την ιδέα και πάρε feedback. Ξεκίνα να εργάζεσαι και παράλληλα ρώτα το κοινό για το πως βλέπει την ιδέα σου. Ίσως θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες προσαρμογές μέχρι να φτάσεις στην τελική version.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 13 =