αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 4 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι: Το post του CEO του Linkedin που πρέπει να δεις

Τα 4 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι: Το post του CEO του Linkedin που πρέπει να δεις

Αναμφίβολα, είναι ένας από τους πιο πετυχημένους CEOs, στον κόσμο. Μιλάμε για τον Jeff Weiner. Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στο «τιμόνι» του Linkedin. Μετά από περίπου 11 χρόνια, θα έχουμε αλλαγή στο «τιμόνι» του Linkedin. O Jeff Weiner αποχωρεί από την θέση του CEO. Την θέση του αναλαμβάνει ο Ryan Roslansky (τωρινός Senior Vice President). Η αλλαγή αναμένεται να γίνει την 1η Ιουνίου 2020.

Μέσα σε όλη αυτή την πετυχημένη διαδρομή του, ο Weiner έχει πει αρκετές σοφές φράσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ως χρήσιμες συμβουλές για εμάς τους υπόλοιπους. Είναι μάλιστα ένας άνθρωπος που συνήθως μιλά με πολύ απλά λόγια, καταφέρνοντας έτσι να περάσει το μήνυμα που θέλει.

Το 2017 είχε κάνει ένα tweet, παραθέτοντας μια συμβουλή που αξίζει να ακούσει ο κάθε επιχειρηματίας- και όχι μόνο. «Εμπνεύστε, ενδυναμώστε, ακούστε και εκτιμήστε. Η άσκηση οποιουδήποτε από αυτά μπορεί να βελτιώσει την αλληλεπίδραση των εργαζομένων. Η εξάσκηση και των τεσσάρων μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι», λέει ο CEO του Linkedin.

Εσύ πόσα από αυτά εξασκείς;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × five =