αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 4 απλά tips της Arianna Huffington για να αποφύγεις το burnout μέσα στο 2018

Τα 4 απλά tips της Arianna Huffington για να αποφύγεις το burnout μέσα στο 2018

Πολλοί πιστεύουν, ότι οι μεγάλοι leaders εργάζονται πολλές ώρες κάθε ημέρα, για να φτάσουν και να διατηρηθούν στην κορυφή. Μια γυναίκα που τα έχει καταφέρει, έχει διαφορετική άποψη. Μιλάμε για την Arianna Huffington. Τον άνθρωπο που ίδρυσε την Huffington Post και τώρα διαχειρίζεται το νέο δημιούργημα της, Thrive Global.

Η ίδια είχε μια κακή εμπειρία, όταν κάποτε εργαζόταν πολλές ώρες, και από τότε άλλαξαν όλα. Αλλά και η επιτυχία, τελικά ήρθε μέσα από έναν διαφορετικό δρόμο.

«Πρέπει να σας διαβεβαιώσω ότι η επιτυχία της Huffington Post συνέβη αφού άρχισα να φροντίζω τον εαυτό μου», λέει η γνωστή επιχειρηματίας.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο CNBC, η μεγάλη επιτυχία ήρθε όταν σταμάτησε να δουλεύει όλο το 24ωρο. Όλα άλλαξαν το 2007, όταν η ίδια κατέρρευσε, εξουθενωμένη από την συνεχόμενη δουλειά. «Η Huffington Post ήταν μόνο ένα ‘παιδί’ δύο ετών όταν κατέρρευσα», λέει η Arianna Huffington, σημειώνοντας ότι η εταιρεία δεν είχε ακόμη επιτύχει την επιρροή και την αναγνωσιμότητα που έχει σήμερα.

Από εκείνο το δυσάρεστο περιστατικό και μετά, ξεκίνησε να δίνει μεγαλύτερη σημασία στην υγεία της, ενώ κατάλαβε ότι ο καλός ύπνος παίζει καθοριστικό ρόλο. Μάλιστα, όπως εξηγεί, όταν είναι πολύ κουρασμένη, είναι λιγότερο παραγωγική και παίρνει κακές αποφάσεις. Ενώ παράλληλα επιβαρύνει την υγεία της.

Η Arianna Huffington δίνει 4 tips, για όσους θέλουν να αποφύγουν το burnout. Και μπορείς να ξεκινήσεις να τα εφαρμόζεις τώρα, με το νέο έτος να βρίσκεται προ των πυλών. Αποσυνδέσου από το κινητό σου κάποιες στιγμές μεσα στην ημέρα, κοιμήσου  7 ως 9 ώρες κάθε βράδυ, πάρε πρωινό κάθε πρωί και κάνε διαλείμματα μέσα στην εργάσιμη ημέρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 1 =