αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τα 3 πράγματα στα οποία πρέπει να επενδύσεις τα χρήματα σου τώρα»: Εξηγεί ο Grant Cardone

«Τα 3 πράγματα στα οποία πρέπει να επενδύσεις τα χρήματα σου τώρα»: Εξηγεί ο Grant Cardone

Αν έχεις κάποια χρήματα και θέλεις να τα επενδύσεις κάπου, τότε ίσως αξίζει να δεις το παρακάτω βίντεο του Grant Cardone. Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος ανέβασε ένα μίνι βίντεο στο Facebook, στο οποίο μιλά για τα 3 πράγματα στα οποία πρέπει να επενδύσεις τα χρήματα σου τώρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, πρώτα από όλα πρέπει να επενδύσεις χρήματα στον εαυτό σου. «Δεν γίνεται να χάσεις αυτά τα χρήματα. Είναι αδύνατο» σημειώνει. Πρόκειται ουσιαστικά για μια επένδυση που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς.

Το δεύτερο πράγμα στο οποίο πρέπει να επενδύσεις χρήματα είναι η δουλειά σου- στην επιχείρηση ή το brand που ίσως έχεις. Και το τρίτο Point, είναι να κάνεις επενδύσεις σε πράγματα που μπορούν να σου φέρουν χρήματα σε βάθος χρόνου. Για παράδειγμα ο χρυσός ή τα ακίνητα, είναι κάποιες από τις επιλογές.

Φυσικά υπάρχουν και πολλές άλλες κινήσεις που μπορείς να κάνεις με τα χρήματα σου. Ο καθένας αποφασίζει ποια επιλογή θα κάνει τελικά.

3 Things You Should Invest Your Money In Right Now

These are the 3 most valuable investments you can make today. If you are just starting a business, or have been in the game for some time now. Repeat these actions and you will be surprised how far you will get.? post in comments what you are investing in?

Gepostet von Grant Cardone am Samstag, 5. September 2020
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 16 =